Home POGLEDI SAKRIVENI DOKAZI O VANZEMALJSKOJ TEHNOLOGIJI- VEOMA ČUDAN DOGAĐAJ NA JEZERU ALAGAŠ

SAKRIVENI DOKAZI O VANZEMALJSKOJ TEHNOLOGIJI- VEOMA ČUDAN DOGAĐAJ NA JEZERU ALAGAŠ

284
0
SHARE

Sva četiri svedoka incidenta u Alagašu su potvrdila iskustvo drugih. Svi njihovi opisi su se podudarali. Svi momci su bili umetnici i bili su u mogućnosti da pruže detaljne crteže onoga što su videli. Crteži su obuhvatali vanzemaljska bića, okolinu i instrumente koji su se koristili za njihova ispitivanja.

Vanzemaljci su bili posebno zainteresovani za Džima i njegovog brata blizanca Džeka. Ispostavilo se da su ovi blizanci oteti skoro po rođenju. Godinama kasnije, u maju 1988, Džek je ponovo otet zajedno sa svojom ženom, Meri. Džek se priseća da su oni bukvalno “isplivali iz kuće i preko travnjaka” do plovila koje ih je čekalo.

Nepoznati objekat

Nedugo nakon što su Džek i njegova supruga oteti, Džek je pronašao čudnu kvrgu na nozi. Izgledalo je kao da se pojavlila niotkuda, preko noći. Džekov porodični lekar se zabrinuo da bi kvržica mogla biti kancerogena i predložio je da je hirurg ukloni. Tokom operacije hirurg je pronašao mali, čudan predmet. Pošto nije znao šta je to i nikada nije video nešto slično, hirurg ga je poslao u Centar za kontrolu bolesti u Atlanti.

Stupanje na scenu ratnog vazduhoplovstva

Kasnije, dok je pokušavao da sazna šta se dogodilo sa uklonjenim predmetom, Džek je otkrio da je poslat vojnom patologu u Vašingtonu. Odatle je pukovnik američkih vazduhoplovnih snaga preuzeo kontrolu nad njim i nikada više nije viđen. Kada je Džek otišao da pita hirurga više o predmetu, hirurg je odbio da razgovara o tome iako je Džek bio njegov pacijent.

(Webtribune.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here