Home POGLEDI PROROČANSTVO SA SVETE GORE (OBJAVLJENO 2016-te): VELIKA NESREĆA DOLAZI, EVROPA ĆE GORETI,...

PROROČANSTVO SA SVETE GORE (OBJAVLJENO 2016-te): VELIKA NESREĆA DOLAZI, EVROPA ĆE GORETI, KONAČAN OBRAČUN POČINJE

1761
0
SHARE

Ponoviće se sve podlosti Krstaškog pohoda. Zapadni vojnici pljačkaće kuće, silovati žene svakog životnog doba, ubijati ljude, paliti hramove. Izrugivaće se nad sveštenicima, nesreće će dolaziti jedna za drugom, zato što će čim ode jedan zapadni odred odmah za njim na to mesto doći sledeći…

Jedini spas biće bekstvo u planine ili šume. Teško starima, trudnicama, maloj deci i invalidima. Ali nove krstaše stići će teška pogubna kazna kod zidova Konstantinopolja.

Na kraju autor kaže da mu cilj uopšte nije da unese neslogu i poseje neprijateljstvo.“ Ja sam samo hteo da podelim sa vama neke stvari koje sam saznao pre tačno godinu dana i u početku nisam poverovao, ali su ih kasnije realni događaji potvrdili.“

Moćnici ovog sveta izlaziće pred narod i pretvaraće se da brinu, da žale obične ljude, sretaće se jedni s drugima i donositi mere za rešenje ekonomskih problema. Ali, oni će istovremeno tajno činiti sve što je moguće da dovedu građane i ekonomiju do potpunog rasula.

Da dovedu ljude do očajanja i pretvore ih u životinje spremne na sve radi parčeta hleba. Onaj ko bude mogao da nanese više štete dobiće veću nagradu. Njihove gazde, sluge tame, ubeđuju ih da je sve već pod njihovom kontrolom i da ih čeka večita vlast.

Ma kakav Moralni nedostatak imao svaki od vladara, gazde im daju mogućnost da taj nedostatak nadoknade na sve moguće načine. A ako neko ne pristane da ih u svemu sluša? Toga čeka sramota i „skidanje sa krsta“ (videćete za nekoliko dana).

Ali, na najvišim nivoima vlasti tame vlada užas i pometnja. Oni vide, čuju, osećaju da su na Istoku počeli da se spuštaju, padaju, lete pukovi hrabrih odevenih u belo.Spasenje čovečanstva je – u rukama Gospoda našeg.Pometnja među svetskim vladarima, nateraće ih da čine očajničke pokušaje.

Neki od vladara neće sarađivati sa silama tame i neće za njih biti slepo oružje. U njihovim dušama počeće delom da govori hrišćanska vera, delom ljubav prema otadžbini i delom ljubav prema svojim porodicama. Oni će pružati otpor, na njih će se okomiti, ubiće ih (to će biti prikazano kao samoubistvo).

Nažalost, Ameriku čeka potpuno uništenje. Od 300 miliona stanovnika koliko ih sada ima, 90% će poginuti zbog raznih uzroka povezanih s ratom. (Naravno, ja se ne sećam svih događaja pošto je od tada prošlo toliko vremena.

Kada sam posetio starca, zapisao sam njegove reči na papiru i raspitivao se kod druge njegove duhovne dece).Sve to biće po Božijem dopuštenju. Kad sam pitao starca: pa kako će Gospod dopustiti da jedan narod – ruski – negde napada, negde silom upada, on mi je odgovorio da će svi ratovi u kojima će Rusi učestvovati biti izazvani provokacijama na koje će Rusi odgovarati.Tako će biti i sa Turcima.

Da posle ne mogu da se opravdaju pred Gospodom govoreći: „Šta smo mi loše učinili, zašto si nas uništio svojim oruđem – ruskom vojskom?“

Sve ovo što sam vam napisao, braćo, čuo sam od mog starca prošlog vikenda. Sreo sam se s njim posle mnogo nedelja. Moje sumnje su bile opravdane.Starac se krije. On izbegava javnost.   Pripremite svoje duše, rekao mi je. Predstojeća iskušenja zahtevaju veliku veru i velika trpljenja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here