Home POGLEDI PRAVA ISTINA O „TAJNO“ POSTAVLJENOJ „5G ANTENI“ U NOVOM SADU- POSTOJI TU...

PRAVA ISTINA O „TAJNO“ POSTAVLJENOJ „5G ANTENI“ U NOVOM SADU- POSTOJI TU GODINAMA

1318
0
SHARE

Poslednjih dana na društvenim mrežama se deli fotografija koja navodno dokazuje da se u Novom Sadu tajno postavljaju antene za 5G mrežu mobilne telefonije.

Kako se uverio 021.rs, radi se o fotografiji antenskog stuba na telefonskoj centrali Telekoma na Bulevaru cara Lazara.

Ovaj antenski stub nije nikakav predajnik 5G mreže, jer ni Telekom Srbije ni drugi mobilni operateri u Novom Sadu još nisu postavili nijedan takav predajnik.

Radi se o anteni koja se na ovom objektu nalazi dugi niz godina i služi za mobilnu mrežu MTS-a.

Da se radi o istom stubu i istoj anteni koja je postavljena dok još u Srbiji nije bilo ni 4G mreže, dokazuje fotografija sa stranice „Google street view“ iz 2014. godine.

Inače, prema dostupnim podacima mobilnih operatera u Srbiji, trenutno u našoj zemlji postoji samo jedna 5G antena i to u Naučno-tehnološkom parku u Beogradu koju je kao probu postavio Telenor.

Podsetimo da su se teorije o štetnosti pete generacije bežične telekomunikacije pojavile pre nekoliko godina i da su posebno postale „popularne“ od kako je počelo širenje novog virusa korona.

Postoji čitav niz različitih teorija zavera i uglavnom se svode na to da 5G služi ili za širenje ovog virusa ili da policijski čas služi da „nevakcinisani migranti tajno postave antene ove mreže kako bi potom ta mreža poslužila za kontrolu ljudi“.

(Telegraf.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here