Home POGLEDI POZNATI SRPSKI LEKAR O SVEMU ONOM O ČEMU SE U SRBIJI I...

POZNATI SRPSKI LEKAR O SVEMU ONOM O ČEMU SE U SRBIJI I SVETU NE SME DA PRIČA (VIDEO)

3225
0
SHARE

U emisiji Intervju dr Alek Račić osvrnuo se na nedavnu pandemiju koja nam se dogodila ali i na stvari o kojima nije obaveštavana javnost u toku vanrednog stanja.

Jedna od zanimljivosti koja je posebno zainteresovala javnost je povlačenje leka hlorokin iz apoteka, a za taj lek francusli lekari tvrde da pomaže pri ozdravljenju od virusa.

Po rečima dr Račića predsednik Belorusije je ispravno postupio što je zakonom zabranio virus ali je pogrešio što istinu o njemu nije izašao i odmah ispričao građanima.

Račić je čovek koji je dugi niz godina iskreno verovao u Aleksandra Vučića i prosto mu je neshvatljivo da je on danas ovakav čovek postao.

Vučić će proći kao i Milo Đukanović ali za to su potrebne litije i po Srbiji.

Danas je on taj koji je ponavljače i ološ izgurao i prvi plan i to ne može civilizovano da se reši nažalost dodaje Račić.

Zašto je Vučić napravio preokret i promenio svoje ponašanje i zašto je napravio vladu od članova Demokratske stranke i G17 sa samo dva radikala doktor daje objašnjenje.

Doktor se osvrnuo i na satanističke rituale koji su obavljani u Kliničkom centru Srbije od strane lekara ali i na epilog te afere

On otkriva zašto su sakriveni uspešni metodi lečenja homoseksualizma koji je u suštini disbalans hormona i kod muškaraca se uspešno leči terapijom testosterona i zašto je Svetska zdravstvena organizacija seksualno oboljenje prevela u seksualno opredeljenje.

Takođe objašnjava zašto Zapad drži neznalice na vlasti a odmah je otpisao Koštunicu kojije bio ekspert za međunarodno pravo.

Što se Tiče Kosova doktor naglašava da svi kriju da na Kosovu imaju najveći procenat raka u Evropi a to je posledica onog što su im doneli “oslobodioci”. Masovni odlazak Albanaca sa Kosova je počeo naročito od 2012 jer su shvatili od čega narod umire a o tome se dole ne sme da priča.

Koji je interes Albanaca na Kosovu da žive pod vlašću onih koji su im to sve doneli a ne u suživotu sa Srbima. Očigledno je da oni kao narod za to nisu sposobni za šta je dokaz Albanija koja osim nešto malo turizma i plantaža marihuane ništa drugo nema.

Albanija je glavni proizvođač droge u Evropi ali ni to EU ne procesuira nego je sve dozvolila. Milo Đukanović je glavni distributer njihove droge.

Račić otkriva niz detalja o globalističkom svetskom sistemu uključujući i Bil Gejtsa kao i namere vakcinalnog lobija.

Doktor otkriva i da u Srbiji ipak postoji duboka država koja vlada u pozadini bez obzira na to koja je stranka na vlasti i koja je u stanju da stopira bilo koje zakonske aktivnosti.

Vučić je procenio njihovu moć i ne sme tu ništa da dira pa se bavi samo svojim pitanjima oko opstanka na vlasti

Što se tiče Predraga Kona obzirom da se nije suprotstavio predaji Torlaka Rotšildovom Novartisu trebalo je da bude ražalovan a ne unapređen u čin potpukovnika.

Što se tiče zdravstva na značajnim funkcijama su svi oni koji izvršavaju naloge stranih korporacija a uz to i nedovoljno stručni

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here