Home POGLEDI PENTAGON POTVRDIO- BIVŠI VISOKI OFICIR MORNARICE SAD O SNIMKU NLO „TA TEHNOLOGIJA...

PENTAGON POTVRDIO- BIVŠI VISOKI OFICIR MORNARICE SAD O SNIMKU NLO „TA TEHNOLOGIJA JE 1.000 GODINA ISPRED NAS“ (VIDEO)

468
0
SHARE

Snimci NLO koje su načinili piloti američke mornarica prikazuju letelicu čija je tehnologija između 100 i 1.000 godina ispred one kojom raspolažu SAD, rekao je bivši visoki oficir mornaričke policije SAD Šon Kejhil.

Kejhil je tako komentarisao snimak načinjen iz američkog borbenog aviona sa nosača aviona „Nimic“, nastao 2004. godine, koji je objavljen prošle godine i za koji je Pentagon potvrdio da je autentičan, te saopštio da ne mogu da objasne o kakvoj se letelici radi.

„To je tehnologija od koje trenutno ne bismo mogli da se odbranimo. Ona je ispred arsenala SAD najmanje 100 do 1.000 godina“, rekao je američkim medijima Kejhil, koji je u to vreme bio šef mornaričke policija na brodu „Prinston“.

Kako je objasnio, letelica na svojoj površini nema delove koji služe za kontrolu pri letenju, nema pogonska sredstva koja se mogu uočiti, kreće se hiperzvučnom brzinom i na neki način je mogla da predvidi kuda će piloti američkih aviona da se kreću.

Kristofer Melon, bivši zamenik pomoćnika američkog ministra odbrane, zadužen za obaveštajni rad, rekao je da su česti slučajevi pojavljivanja NLO „zabrinjavajući“ iako oni do sada nisu predstavljali pretnju.

„Oni su veoma sposobni, u nekim slučajevima daleko sposobniji nego bilo šta što imamo u našem naoružanju“, rekao je Melon.
Pentagon je nedavno potvrdio autentičnost još jednog snimka NLO, koji je objavljen pre nekoliko dana, a načinjen je sa broda „Omaha“ blizu San Dijega 2019. godine.

Na tom snimku vidi se letelica loptastog oblika koja kruži iznad vode, pre nego što nestane u okeanu. Kako je navedeno, mornarica je pokušala da pronađe ostatke letelice u okeanu, ali nije našla ništa.

Inače, u junu ističe rok koji je američki Kongresu dao direktoru Nacionalne obaveštajne agencije i Ministarstvu odbrane da objave izveštaj o pojavi neidentifikovanih letećih objekata zabeleženih na snimcima koje je Pentagon potvrdio kao autentične.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here