Home POGLEDI PARAVOJNE JEDINICE U SAD ČEKAJU 3 NOVEMBAR ZA POČETAK GRAĐANSKOG RATA (VIDEO)

PARAVOJNE JEDINICE U SAD ČEKAJU 3 NOVEMBAR ZA POČETAK GRAĐANSKOG RATA (VIDEO)

530
0
SHARE

Znate svi da vlast u SAD-u retko priča o unutrašnjim problemima, da decenijama prikriva društvene probleme i umesto da se pozabavi svojim problemima do dolaska Trampa ova zemlja krojila je sudbinu mnogih zemalja sveta, uključujući i našu.

Da li je u pitanju manjak borbenih dejstava van njihovog kontinenta ili je u pitanju duboka stvar koja je očigledna i koja je izašla na površinu ove godine, čini se da je već godinu dana, američko društvo na ivici civilnog sukoba a kako se bliže izbori tako je sve realnije da će u noći nakon tih istih izbora doći do sukoba između paravojnih formacija kojih ima više od 60 u SAD-u sa oko 200 000 aktivnih i manje aktivnih pripadnika.

Vest koja je stigla u slobodne medije je ta da su federalne vlasti u Americi zajedno sa lokalnim vlastima i lokalnom policijom počele da pripremaju bunkere ili skloništa (nazovite kako želite) za građane koji veruju da će biti ugroženi.

Sasvim je opravdan ovaj strah kod Amerikanaca jer sa druge strane oni koji neće sigurno ići u skloništa već na liniju fronta su baš ti pripadnici paravojnih jedinica sa jedne i sa druge strane.

Koja je to jedna a koja druga strana i koje su to jedinice, kako se zovu, koliko su brojčane i koliko imaju municije, saznajte u ovom videu:

(Srpskidnevnik.com)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here