Home POGLEDI OVO JE TAJNA KOJA SE KRIJE: NIKOLA TESLA NIJE UMRO, NJEGA JE...

OVO JE TAJNA KOJA SE KRIJE: NIKOLA TESLA NIJE UMRO, NJEGA JE UBIO DVOSTRUKI AGENT

1059
0
SHARE

Kada je Morgan otkrio da će toranj emitovati besplatnu struju i radio talase, otkazao je projekat i naredio da se toranj uništi. Morgan nije smeo da dozvoli da Amerikanci dobiju besplatnu struju, televiziju i radio.

Tesla je bio veoma razočaran kada je čuo vesti, ali je nastavio da stvara nove pronalaske.

Međutim, Tesla nije ni bio svestan da mu neko radi o glavi.

Njegov asistent, Džordž Šerf, bio je povezan sa kompanijom Union Sulphur Co, čiji je vlasnik bio nemački hemičar.

Ko je bio Džordž Šerf? Ne postoje nikakvi verodostojni dokazi da je Džordž H. Šerf rođen u SAD od kraja 19. veka do 1925. godine, ali Džordž Šerf je bio asistent i računovođa Nikole Tesle.

Da li je moguće da je Šerf rođen u Nemačkoj i da li bi otkrivanje njegovog porekla dalo neke informacije?

Ukratko, Oto Skorzeni je tvrdio da je Džordž H.V. Buš u stvari Džordž H. Šerf mlađi, sin računovođe rođenog u Nemačkoj i Teslinog pomoćnika, Džordža H. Šerfa starijeg.

Skorzeni je nakon ovog šokantnog otkrića izvadio punu kutiju svojih ličnih slika, počevši da ih objašnjava Bermanu, jednu po jednu.

Među njima se našla i jedna fotografija mladog Skorzenija u nacističkoj SS uniformi, na kojoj je stajao pokraj Adolfa Hitlera. Zatim su tu bile fotografije Rajnharda Gelena, dr Jozefa Mengelea („anđela smrti“) i Martina Bormana (Hitlerovog pomoćnika i SS ubice).

Erik Berman je 17. januara 2006. godine objavio sledeće:

„Skorzeni je umro 31. decembra 1999. godine. Njegovo telo je kremirano, a ja sam video pepeo i posedujem kopiju umrlice. On je nakon rata pomogao Džordžu Bušu da osnuje CIA-u putem operacije Spajalica i organizacije ODESSA. Više od 50.000 nacističkih ratnih zločinaca, ne samo naučnika, dovedeno je u Ameriku nakon rata“.

Kada je upitan zašto je Skorzeni poverio ove informacije baš njemu, Berman je odgovorio:

„Ja sam se zabavljao sa njegovom ćerkom. On je znao da sam Jevrej. Znao je da sam iskren i pošten momak i da ću se potruditi da se sazna za ove ratne zločine. On je bio prevaren od strane Džordža Buša za velike sume novca. Ovo je na neki način njegova osveta“.

U biografskom članku o Nikoli Tesli iz 2006. godine, koji je napisao Dastin Volas, napisano je sledeće:

„Jugoslovenska vlada u egzilu je pozvana da poseti Teslu na jesen 1942. godine. Međutim, posetila ga je sekretarka Šarlota Muzar. Ona ga je zatekla u takvom stanju da je mislila da neće doživeti jutro.

Bilo je očigledno da se Tesli bliži kraj. On se do kraja decembra 1942. godine sastao sa dva agenta vlade SAD kako bi sa njima podelio neka od svojih važnijih otkrića.

Teslin verni asistent, Džodrž Šerf, posetio ga je 4. januara 1943. godine po poslednji put. Tesla je pronađen mrtav 8. januara 1943. godine.

Ubrzo nakon Tesline smrti, FBI je konfiskovao sve njegove papire i vlasništvo jer se Tesla vodio kao državljanin SAD“.

Kako je Skorzeni objasnio Bermanu, Tesla nije umro prirodnom smrću, već su ga on i Rajnhard Gelen ugušili 6. januara 1943. godine.

Pre ubistva, Skorzeni i Gelen su razgovarali sa Teslom o njegovim najnaprednijim tehnologijama, a zatim ukrali planove za njegove najbolje i najtajnije izume.

Da li su njih dvojica bila „dva vladina agenta“ o kojima piše Dastin Volas? Vreme posete Džordža Šerfa je takođe sumnjivo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here