Home POGLEDI OVO JE NAJOPASNIJA MAGIJA NA SVETU: Ko je oseti na svojoj koži,...

OVO JE NAJOPASNIJA MAGIJA NA SVETU: Ko je oseti na svojoj koži, veoma teško može da se izbavi!

696
0
SHARE

Kada se izrađena vudu magija zakopa na grobu, pored fizičke boli, koja vremenom može da nestane, nastaju simptomi, kao što su: polna i emotivna nemoć, a u konačnici i ubrzano (vidno) starenje.

Pored vudu magije, postoji i vudu religija. U vudu religiji veruje se da ljudsku dušu čuvaju dva anđela: Veliki anđeo čuvar (gros bon ange) i mali anđelo čuvar (ti bon ange). Za ova dva anđela smatra se da čuvaju ljudsku dušu od demona đuđu.

Za velikog anđela čuvara (gros bon ange) kaže se da čuva ljudsku dušu tokom svetlosti (dana), a za malog anđela (ti bon ange) kaže se da čuva ljudsku dušu tokom mraka (noći).

U vudu religiji ne postoji molitva, već rituali koji se izvode radi prizivanja, ostvarenja kontakta sa duhovima od kojih se traži da im se povrati nešto što su već izgubili. To može biti zdravlje, da se poboljša životni standard, ostvari neka dobra želja…

Za uzvrat osobe koje stupaju u kontakt sa duhovima obično prinose neki poklon. Ponekad to bude i žrtvovanje neke životinje.

U vudu religiji postoji nekoliko bogova, i likovi svih bogova se ugraviraju u medaljonima od različitih metala, ili se jednostavno ucrtavaju u komadu pergamenta, koji se obično nosi u crvenoj flanelskoj vrećici kao talisman zaštite od „đuđu bolest“ i „đuđu smrt“.

U vudu religiji najvećim bogom smatra se bog Legba, a za najveću boginju smatra se boginja Erzuli. Nešto manje zastupljena je boginja Venera…

Koliko je ova religija i magija opasna, pokazuju i razni podaci kojim su verovatno mnogima već odavno poznati, a to je da se u jako siromašnim selima žrtvuju i deca, i sve zbog toga što je neki psihopata zbog plača nekog deteta utvrdio da ga opseda demon đuđu.

Po tvrdnjima belih magova, svaka osoba koja pozove demona „đuđu“ i posle mu otkazuje poslušnost, demon đuđu tu osobu kažnjava fizičkom smrću i mučenjem njegove duše 5000 godina.

Pogledajte video:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here