Home POGLEDI OSTAĆETE ZALEĐENI: DRŽAVNI UDAR U MOSKVI, NESTAO PUTINOV DVOJNIK- TAJNA DEŠAVANJA U...

OSTAĆETE ZALEĐENI: DRŽAVNI UDAR U MOSKVI, NESTAO PUTINOV DVOJNIK- TAJNA DEŠAVANJA U SVETU I SRBIJI (VIDEO)

1218
0
SHARE

Aleksandar Nogo književnik, nezavisni istraživač i analitičar u ovom  videu iznosi niz tvrdnji koje će u vama izazvati nevericu.

On je detaljno objavio podatke i saznanja o svetskoj pedofiliji i jezivoj trgovini decom širom sveta. Radi se o stotinama hiljada otete dece.

Akciju u SAD je pokrenuo Tramp i kako Nogo tvrdi u sve je umešana fondacija Klintonovih koje obrću trilijarde dolara i bave se nezakonitim aktivnostima.

Nogo navodi šta se sve dešava po ovom pitanju a otkriva i šta se po toj temi događa u Srbiji.

On objašnjava i čemu sve služi histerija oko korone koja je veštački naduvana. Takođe objašnjava da su u Srbiji trenutno policija i zdravstvo izmešali uloge te da na nalog lekara naprimer možete biti uhapšeni i odvedeni na hospitalizaciju.

U emisiji Nogo je izjavio da je veoma opasno to što danas policajci glume lekare mereći ljudima temperaturu dok lekari određuju zadržavanje ljudima.

Za svo to vreme nama Struka drži političke govore. Tako da je sasvim legitimno protestovati protiv takvog režima koji nas je doveo u ovakvu situaciju.

Nogo je Davos označio kao mesto gde je pao dogovor o krahu svetske ekonomije i taj se krah dogodio u martu ove godine a sve sa cljem da se na kraju svi moraju obratiti bankarima za pomoć.

Ono malo srpske ekonomije je namerno uništeno histerijom oko korone a tek najesen ove godine će se videti u šta smo upali.

Živimo u vremenu kad se ceo svetski poredak menja i kad se gradi totalno novi. Suđenje satanistima Nogo je najavio za jesen ove godine i to baš dok bude u toku kampanja za predsednika SAD.

Optužnice su javno dostupne i mogu se videti na zvaničnom sajtu ministarstva pravde.

U toku je postupak kojim će se država SAD obračunati sa hiljadama najuticajnijih pripadnika vladara sveta i duboke države među kojima su Klintonovi, Bil Gejts, Soroš i ostali iz ove opasne grupe.

Hapšenja uticajnih ljudi u Srbiji počeće uskoro.

Po rečima gosta oko 700 bankara uglavnom iz Švajcarske vode 46000 kompanija širom sveta i to je zapravo leglo svih multinacionalnih kompanija koje su bliske satanistima i demokratama.

Nažalost i naš trenutni predsednik je u tome, Vučić je finansirao sataniste preko fondacije Hilari Klinton. Time je sebe ali i Srbiju doveo u opasnost iz koje će se teško izvući.

Srbija je danas jedna od najkriminalnijih zemalja koja finansira satanizam a šta će se sve desiti u Srbiji i svetu pogledajte u videu.

Pogledajte video:

Webtribune,Slavijatv

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here