Home POGLEDI ONO ŠTO JOŠ NE ZNAMO JER SE KRIJE: SUNCE JE OGROMNA “ZVEZDANA...

ONO ŠTO JOŠ NE ZNAMO JER SE KRIJE: SUNCE JE OGROMNA “ZVEZDANA KAPIJA” ZA PROLAZ (VIDEO)

1034
0
SHARE

NASA-in Stereo svemirski brod koji prati ponašanje Sunca, registrovao je ogromni okrugli NLO u blizini Sunca oko 18. januara 2010. godine.

Prema rečima jednog od posmatrača, NLO-i su „izgledali kao da se kreću pošto su se nalazili na različitim pozicijama i bili su otprilike veličine Zemlje. Da su ovi NLO-i bili planete ili neka vrsta asteroida ili kometa, bili bi uvučeni u Sunce gravitacijom koju ono poseduje“.

Dr Džo Gurman, naučnik NASA-inog Stereo projekta tvrdi da su džinovski solarni NLO-i posledica kompresije snimaka.

Štaviše, tvrdi on, „centralni zapisnik podataka“ u DSN-u, koji čuva sve podatke sa svih DSN-ovih misija, pokvario se 18. januara 2010., dana kada se solarni NLO pojavio, što može da opravda slike džinovskih NLO-a“.

Prema fizičaru Nasimu Harameinu, NLO-i veličine Zemlje su u stvari džinovske vanzemaljske ili interdimenzionalne svemirske letelice, koje dospevaju u naš solarni sistem koristeći Sunce kao zvezdanu kapiju.

Haramein tvrdi da NASA-ini Stereo podaci o džinovskim solarnim NLO-ima dokazuju da vanzemaljske civilizacije pristupaju našem solarnom sistemu putem zvezdane kapije koristeći svemirsko vozilo veličine Zemlje.

Pogledajte video:


Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here