Home POGLEDI NEŠTO NIJE U REDU SA ONIM ŠTO SE U OVOM TRENUTKU DEŠAVA...

NEŠTO NIJE U REDU SA ONIM ŠTO SE U OVOM TRENUTKU DEŠAVA NA PLANETI- EVO ŠTA DOLAZI IZ UNUTRAŠNJOSTI PLANETE

674
0
SHARE

Do sada ne postoji ni jedna osoba na Zemlji koja nije osetila neku vrstu čudnog i neobjašnjivog fizičkog simptoma zbog kog se oseća nelagodno. Mnogi ne shvataju zašto se ovo dešava, a neki odlaze kod svog doktora da bi otkrili da je sa njima sve u redu.

Zauzvrat, doktori shvataju da izgleda da postoje fenomeni neobjašnjivih “psihosomatskih“ pojava. Postoje naučni dokazi da se nešto dešava na planeti što izaziva nevolje, a ovaj dokaz je sa ruske internet stranice koja prati Šumanovu rezonancu.

Šta je Šumanova rezonanca?

Šumanova rezonanca je globalna elektromagnetna rezonanca nazvana po fizičaru Vinfridu Oto Šumanu, koji ju je matematički predvideo 1952. godine.

Zvaničan opis sa Vikipedije je…

“Šumanove rezonance (SR) predstavljaju skup frekvencija koje se nalaze u samom vrhu ekstremno niskih elektromagnetnih frekvencija (ELF) u Zemljinom elektromagnetnom polju. Šumanove rezonance su globalne elektromagnetne rezonance, generisane i pobuđene od strane električnog pražnjenja munja u šupljini koja se nalazi između površine Zemlje i jonosfere.“

Kao što možete videti, objašnjenje Vikipedije kaže da smo u poslednje vreme imali mnogo munja, ako pročitate grafikone koje ćemo prikazati.

Bez obzira na to da li ono što se dešava na planeti zaista uzrokuje više “munja“ ili to uzrokuje da oprema pokupi nešto drugo, naučni dokazi pokazuju da nešto uznemirava ili izaziva elektromagnetnu frekvenciju na planeti.

Hiljadama godina je Šumanova rezonanca merena na 7,83 herca ili unutar površinskih skokova, zavisno od toga koliko ima oluja na planeti u to vreme. Ruska internet stranica (http://sosrff.tsu.ru) je jedna jedina javna stranica koja objavljuje dnevne podatke o trenutnim Šumanovim fluktuacijama. Razlozi za to su nejasni, ali izgleda da ukazuju na kontrolu držanja podataka dalje od očiju javnosti.

Kako Šumanova rezonanca utiče na ljude?

Kao duhovno biće spojeno sa ljudskim telom, mi smo se takođe spojili sa svesnošću i energetskim sastavom Zemlje kada smo rođeni u ljudskom telu. Da bi ostalo sinhronizovano sa planetarnom kompozicijom i frekvencijama, ljudsko telo ima sistem auto-korekcije koji se može ponovo kalibrisati u okruženju kada je to potrebno.

Međutim, kada polje aura čoveka nije sinhronizovano, teško je za emotivno, mentalno, duhovno i eterično telo da se sinhronizuje sa fizičkim telom i frekvencijom Zemlje.

Istovremeno, eksplozija u frekvenciji magnetih frekvencija Zemlje može dovesti do bilo kakvih energetskih blokada u polju aura, što može izazvati to da fizičko telo ostane na niskom ili stagnirajućem ELF-u (ekstremno niske frekvencije).

Eksplozije viših frekvencija su dobra stvar za čišćenje čovekovog polja aura, sve dok se to radi umereno. Na primer, ako bi osoba doživela strujni udar iz električne utičnice u domaćinstvu, ona bi možda imala bolju šansu da se oporavi nego da je udari grom.

Duhovno i metafizičko objašnjenje podizanja frekvencije fizičkog tela je to da što je frekvencija veća, čovek će doživljavati manje zagušenu realnost. Cilj je transformisati

zagušenu, kontrolišuću stvarnost koju doživljavamo na način koji ujedinjuje čovečanstvo u višoj svesti zasnovanoj na ljubavi, dok još uvek postoje u fizičkom telu.

Ovo se može postići samo oslobađanjem energetskih blokada prošlosti i detinjstva koje čoveka drže zaglavljenog u ponavljanju iluzije zagušenosti i oslobađanja u fizičkoj stvarnosti. Ovo će fizičkom telu omogućiti da harmonično vibrira sa planeternom frekvencijom i da ima zdrav protok energije u telu koja sprečava starenje i bolesti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here