Home POGLEDI NAJNOVIJE: LUČIĆ O KORONI I I ODUZIMANJU SRPSKE DECE, O DRŽAVNOM VRHU...

NAJNOVIJE: LUČIĆ O KORONI I I ODUZIMANJU SRPSKE DECE, O DRŽAVNOM VRHU I DISTRIBUCIJI DROGE, O.. (VIDEO)

815
0
SHARE

Gost emisijie “Bez ustručavanja” pisac Dejan Lučić otkriva dobro čuvane tajne o porodici Romanov i njihovu vezu sa Rotšildom, ali i o tome da li su članovi porodice prebegli u Srbiju.

Dejan Lučić govori i o prljavim poslovima porodice Klinton i otkriva nam ko je od političara učestvovao u monstruoznim sektaškim obredima sa žrtvovanjem.

Zbog čega je Vojislav Šešelj pušten iz Haga i da li je trgovano životom Slobodana Miloševića, saznaćete u emisiji.

Dejan Lučić otkriva i mehanizme kako se infiltriraju obaveštajci i špijuni u stranim zemljama. Kako se vrše atentati u stranim zemljama, kako prepoznati špijuna, zbog čega su žene bolji agenti i o čemu je pisao u najnovijoj knjizi “Profesori smrti 2”, samo su neka od brojnih pitanja na koja je sagovornik dao više nego zanimljive odgovore.

Lučić govori i o Srbiji a posebno se bavi pitanjem da Srbi iz Srbije ne mogu da vladaju u Crnoj Gori, Makedoniji ili Republici Srpskoj. Zanimljivo je da plavuša starleta dođe iz Sarajeva i na veoma zagonetan način pravi karijeru u Srbiji.

Od 5. oktobra Srbijom vladaju uljezi koji rasprodaju našu zemlju jer je ne osećaju kao svoju a “sve je to go lopov”, tvrdi Lučić.

Ovde se droga distribuira organizovano i umešan je državni vrh a to znaju Putin i Tramp. Američke službe su zaustavile promet droge u Crnoj Gori i zato sada tamo gladuju jer im je zaustavljen biznis.

Vučić je svoje odnose sa Kinom i Rusijom destabilizovao jer o svemu odlučuje sam a savetnike nema.

O koroni i ministru Šarčeviću koji zagovara oduzimanje srpske dece u nastavku..

Pogledajte video:

Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here