Home POGLEDI MISTERIOZNI ĐINĐIĆEV SASTANAK U LONDONU: ZAŠTO JE POSLE TOGA MORAO DA OTERA...

MISTERIOZNI ĐINĐIĆEV SASTANAK U LONDONU: ZAŠTO JE POSLE TOGA MORAO DA OTERA ČEDU I MNOGE BLISKE SARADNIKE..

575
0
SHARE

Dodao je da je Jovanović, gostujući kod Milomira Marića, izneo gomilu laži:

– Gospodin Jovanović je čovek koji je ispao iz svih segmenata života, pre svega, iz politike. Ostalo je samo da se ponaša ovako kako se ponaša, rečnik koji upotrebljava i način na koji se ophodi prema ljudima je jedno što može da bi privukao pažnju na sebe, a ja nemam nameru da se prepucavam s njim po novinama.

Fila: Mrtva usta ne govore

Nisam ja jedini video Čedu kad je dolazio u Centralni zatvor da posećuje Spasojevića. Pitajte tadašnjeg upravnika CZ Dragišu Blanušu. Uostalom, imate knjigu u koju se svaka poseta zatvorenicima upisuje, rekao je advokat Toma Fila, koji se takođe našao na meti i kojeg je Jovanović javno prozivao.

Podseća da su u akciji „Sablja“ ubijena dva čoveka, Mile Luković i Dušan Spasojević.

– Oni su namerno likvidirani, a dokazi su im podmetnuti. Ubijeni su jer mrtva usta ne govore. Drugo, zgrada u Šilerovoj je srušena do temelja. Zašto? Pa da bi se uništili dokazi koje su Spasojević i Luković, kako se pričalo, čuvali u zidovima. U ostalom, Legijina kuća nije srušena, već je data u humanitarne svrhe, dok je kuća u Šilerovoj sravnjena sa zemljom, pa vi sami zaključite zašto – navodi Fila.

Jovanović: Osećam se kao bednik

Lider LDP juče nije odgovarao na pitanje Srpskog telegrafa, ali je za N1 ispričao da ne može više da ulazi u Skupštinu Srbije i da se „oseća kao bednik“ nakon incidenta ispred parlamenta, te da je to jednom prilikom rekao i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u jednom telefonskom razgovoru.

– Rekao sam mu da ne mogu više da ulazim u Skupštinu Srbije i da se osećam kao bednik dok to radim. A verujem da biste me razumeli da ste doživeli ono što sam doživeo ja. Trebalo je policija odmah da podnese krivičnu prijavu, trebalo je odmah tužilaštvo da reaguje – rekao je Jovanović.

Na pitanje da li razmišlja da se povuče iz politike, on odgovara da „nikada neće biti iznad srpske politike, čak i kada bi tako nešto pokušao, ali tražiti od ljudi podršku za mesto poslanika u parlamentu, a pritom nemati snage za sve to što taj parlament u ovom trenutku nosi je više nego ozbiljno“.

(Srpski telegraf)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here