Home POGLEDI MISTERIJA ČUDNE AKTOVKE I DVE LOBANJE U PLANINI U RUSIJI

MISTERIJA ČUDNE AKTOVKE I DVE LOBANJE U PLANINI U RUSIJI

756
0
SHARE

Dvojica ljudi su pre dve godine doneli etnografu Vladimiru Melikovu dve čudne lobanje sa rogovima za koje tvrde da su ih pronašli u pećini na planini Boljšoj Thač. U početku su izgledale kao lobanje fosilizovanih životinja, ali kada je Melikov počeo detaljnije da ih proučava, koža mu se naježila od glave do pete.

„Rupa na dnu lobanje ukazuje na to da je ovo stvorenje imalo kičmu, a njen položaj ukazuje na to da je hodalo na dve noge“, rekao je Melikov. „Takođe je čudno što nedostaju vilice, što su očne šupljine neobično velike i što se na lobanjama nalaze dva posebna roga. Ipak, kosti lica ukazuju na to da su u pitanju hominidi“.

Paleontolozi su prilično skeptični po pitanju ovih lobanja i tvrde da su u pitanju lobanje ovaca koje su na neki način deformisane.

S druge strane, mitolozi tvrde da su u pitanju Anunaki – rogata božanstva čije se ime prevodi kao „došli iz raja“. Oni su prema sumerskoj mitologiji učestvovali u stvaranju sveta.

Američki autor Zaharija Sičin je verovao da su Anunaki naseljavali planetu Nibiru koja se nalazi u našem solarnom sistemu ali ima ekscentričnu orbitu. Usled svog neobičnog astronomskog kretanja, ova planeta je nama vidljiva na svakih 3.600 godina.

Sičin je verovao da nas stanovnici ove planete kontaktiraju svaki put kada je Nibiru blizu Zemlje.

Na leto 2015. godine, lovci  su na Elbrusu pronašli skladište i u njemu još jednu aktovku sa oznakom Ahnenerbe, a koja je najverovatnije pripadala lovcu nemačke divizije Edelvajs.

Pored toga, pronašli su i prsten i niz nacističkih uniformi. Na prstenu se vidi profil vojnika u planini sa lišćem hrasta. Lokalni stanovnici su takođe prošle godine u obližnoj oblasti iskopali na stotine tela nemačkih lovaca koji su verovatno stradali u lavini pre mnogo godina.

Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here