Home POGLEDI MISTERIJA ANTARKTIKA: OTKRIVENA VANZEMALJSKA CIVILIZACIJA DIVOVA SA IZDUŽENIM LOBANJAMA

MISTERIJA ANTARKTIKA: OTKRIVENA VANZEMALJSKA CIVILIZACIJA DIVOVA SA IZDUŽENIM LOBANJAMA

445
0
SHARE

Zatim je 2012. došlo do prekida jer je program Google Earth zabeležio ulaz u svemirsku luku. Zete su u to vreme izjavile da ovu luku ljudi ne koriste. Nisu bili jasni u vezi sa tim da li su je vanzemaljci stvorili za služenje drugome ili za sebe. Takođe nisu bili jasni o tome je li svemirsku luku koristila civilizacija Anunaki, koja po definiciji ne bi bila ljudska. Naglasili su da drevna svemirska luka nije korišćena od strane čoveka.

ZetaTalk Komentar 27.10.2012:

Koji je jasno izrađen ulaz u kamen Antarktika, u obliku svemirskog broda? To je ono što se čini, ulaz za svemirske brodove. Ova luka trenutno nije u upotrebi, niti bi znatiželjan čovek pronašao nešto što bi moglo biti korisno ili poučno. Ko je tamo živeo? Objasnili smo mnoštvo vanzemaljskih oblika života koji trenutno posećuju Zemlju i bezbroj svetova iz kojih dolaze.

Nije bitno što je vanzemaljska grupa smatrala da je Antarktik prikladan, jer je istorijska poseta, kako smo sami objasnili, pokrila osnove. Antarktik nikada nije bio naseljen ranim čovekom, tako da svemirske luke nikada nisu bile pod pretnjom otkrića. Ova luka ili bilo koji podzemni objekat na Antarktiku nisu bili ni u jednom trenutku korišćeni od strane čovečanstva, usprkos mitovima o admiralu Birdu ili nacistima u suprotnom.

Antarktik je u prošlosti zasigurno bio pogodan za stanovanje, što po drevnim kartama,

kao što je karta Piri Reis , to nije bio ledeni kontinent. Proteklih nekoliko smena polova je to promenilo, pomičući Antarktik u zonu smrzavanja. Anunaki su bili svuda po svetu, dokaza njihove prošlosti ima na svakom kontinentu, tako da su u prošlosti sigurno mogli da odu na Antarktik.

ZetaTalk Komentar 15.5.1997:

Neodgovorena slagalica s kojom se kartografi bore je prisutnost drevnih karata koje ukazuju da ekvator i polovi nisu uvek bili tamo gde su danas. Tačnost tih karata, sa detaljima o masi kopna i njihovom položaju, kao što su oni danas poznati, ne može se poreći. To nisu bile fantazijske karte, već su bile nacrtane oznakama koje se odnose na postavljanje zvezda i kompasa, a vodiči mornari ih koriste kada su daleko na moru.

Nema spremnog objašnjenja, budući da detalj i doslednost ne ukazuju na konfuziju, a pitanje koje je ključno za izradu karata, kao što je položaj ekvatora i polova verovatno neće biti zbunjujućii. Promene polova događaju se često, dogodile su se u poslednje vreme i mogu se ponovo pojaviti!

Tradicionalni mediji preneli su da je ruski pravoslavni patrijarh Kiril posetio Antarktik pre godinu dana, da je Džon Keri otišao na Antarktik u novembru, po Zetama kako bi posadio američku zastavu, a da je Baz Aldrin 86-godišnji bivši astronaut takođe otišao na turistički put u decembru.

Znamo da će Antarktik biti prva nekretnina u Aftertimeu, ležeći na novom Ekvatoru, ali ima li još nečega na ovoj slici? Jesu li ti posetioci zavirili u ono što grad čuva ispod leda?

Pogledajte video:

(Dnevno.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here