Home POGLEDI MARS JE UNIŠTEN MEĐUPLANETARNIM NUKLEARNIM RATOM U BORBI KOJA JE OPISANA U...

MARS JE UNIŠTEN MEĐUPLANETARNIM NUKLEARNIM RATOM U BORBI KOJA JE OPISANA U BIBLIJI (VIDEO)

1102
0
SHARE

“Rat na nebu“, kako je opisala Biblija, zapravo je bio nuklearni rat na Marsu koji je Crvenu planetu lišio svakog života koji je tamo postojao, tvrdi grupa hrišćana.

Ogromna pustoš na nebu je opisana u Starom zavetu, ali sada mnogi veruju da bi taj opis mogao imati i veće značenje.

Otkrovenje 12:7 glasi: “Na nebu je bio rat: Mihael i njegovi anđeli su se borili protiv zmaja; i zmaj i njegovi anđeli su se borili“.

To vodi ka Otkrovenju 12:8-9, koje kaže: “Ali on nije bio dovoljno jak, i izgubili su svoje mesto na nebu“.

Hrišćani i “teoretičari zavere” sada veruju da je to bio “bukvalan rat“ na nebu, koji se dogodio na Marsu i izbrisao civilizaciju na Crvenoj planeti.

Dr Džon Brandenburg, plazma fizičar koji radi kao konsultant u Morningstar Applied Physics LLC, u svojoj knjizi “Smrt na Marsu“ kaže da nuklearni izotopi pronađeni na Crvenoj planeti “podsećaju na one od hidrogenskih bombi na Zemlji i da je marsovska civilizacija očigledno nestala zbog katastrofe nepoznatog porekla na planeti“.

Prema internet sajtu za teorije zavere “Planet X News”, ovaj navodni rat se desio pre 75.000 godina i to je bila međuplanetarna bitka koja se dogodila između Marsa i Maldeka – teoretske planete koja je nekada postojala između Marsa i Jupitera.

Rat je bio između humanoida koji su živeli na Marsu, i reptilskih stvorenja koja su naseljavala Maldek, tvrdi taj internet sajt.

Dok je Maldek bio potpuno uništen, Mars je ostao nenaseljiv i primorao je stanovnike Crvene planete da se presele na Zemlju.

“Planet X News” tvrdi: “Ovaj rat je bio nuklearni. Mars je naizgled gubio, a uništenje Maldeka je možda bila poslednja opcija“.

“Reptili su se borili da kontrolišu Mars i iskoriste neke njegove resurse, uključujući i mineralne resurse.“

“Vanzemaljci su sistematično usađivali informacije o ratu u ljudsku kultruru putem “prisilnog“ usađivanja informacija u umove verskih proroka.“

“Proroci bi onda opisali ove “vizije“ u drevnim tekstovima.“

Prema rečima dr Brandenburga, Zemlja  bi mogla doživeti sličnu sudbinu ako ne nauči iz navodnih znakova kraja Marsa.

On u svojoj knjizi piše: “Otkriće mrtve civilizacije na Marsu, čiji je kraj očigledno bio katastrofalan i zbog nepoznatih uzroka, ojačava naše razumevanje da kosmos može biti opasno mesto i zahteva snažan odgovor od ljudske rase, kako bi se smanjila verovatnoća da ćemo nestati na isti način“.

Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here