Home POGLEDI LJUDOŽDERI IZ KRASNODARA: NATALIJA I DMITRIJ UBILI I POJELI 30 LJUDI! HARALI...

LJUDOŽDERI IZ KRASNODARA: NATALIJA I DMITRIJ UBILI I POJELI 30 LJUDI! HARALI 20 GODINA DOK NISU NAPRAVILI JEDNU FATALNU GREŠKU (VIDEO)

406
0
SHARE

Istraga u slučaju Natalije Bakšajeve (43), kanibalke iz Krasnodara osumnjičene da je sa suprugom pojela 30 ljudi, završena je i očekuje se da će uskoro početi suđenje njoj, a zatim i njenom suprugu Dmitriju.

Natalija i Dmitrij harali su Krasnodarskom 20 godina, još od 1999, ali sudi im se za jedno ubistvo koje je dokazano i preti joj 15 godina robije. Za sada se sudi Nataliji, a Dmitrij Dmitrij Bakšejev (35), zvani Đavo, leči se od tuberkuloze, pa će kasnije odgovarati za svoje zločine.

U kuhinji u kući ovog para policija je našla obarene i zamrznute ljudske ostatke, kao i najmanje jednu teglu ukiseljenih ljudskih ostataka i 19 parčića kože. Vlasti kažu da se pretpostavlja da da pripadaju njihovoj poslednjoj žrtvi, konobarici Jeleni Vašruševoj (35).

Kanibalski par upoznao se s Jelenom 7. septembra 2017, a druženje su nastavili uveče: zajedno su pili u jednom zabitom, pustom parku. Pijane žene su se posvađale, a ljuta Natalija je svom slabom i povodljivom suprugu naredila da ubije Jelenu. Dmitrij je bespogovorno poslušao, izvadio je nož, koji je uvek nosio u torbi i dva puta zario nož u grudi žrtvi. Jelena je umrla na lucu mesta, a Dmitrij ju je tu i iskasapio. Neke delove tela je poneo, neke je ostavio.

I tada je napravio fatalnu grešku: snimio je nekoliko selfija s Jeleninim raskomadanim telom. Zatim je izgubio mobilni, koji su slučajno našli radnici gradskog putarskog preduzeća. Ljudi su se šokirali, smesta odneli mobilni u policiju, i tako je kanibalski par uhapšen.

“Žena je dominirala nad njim u potpunosti”, kaže istražilac Vadim Jergajev. “On joj se u potpunosti podčinjavao. Bio je pod njenom potpunom kontrollom. Rekao bih da ju je na zločin podstaklo to što je često mešala alkohol sa tabletama.”

Štaviše, par je godinama išao po psihijatrijskim bolnicama i drugim ustanovama. Sumnja se da su tamo upoznavali labilne žene, koje su im postajale lake žrtve.

(dailymail.co.uk)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here