Home POGLEDI KADA MRTVI POZOVU: OVO SU ZNACI DA NEKO OD VAŠIH BLIŽNJIH PREMINULIH...

KADA MRTVI POZOVU: OVO SU ZNACI DA NEKO OD VAŠIH BLIŽNJIH PREMINULIH KOMUNICIRA SA VAMA

658
0
SHARE

Posmatrajte svoje ljubimce

Ukoliko je vaš bližnji voleo vaše ljubimce, moguće je da će ih s vremena na vreme vaš ljubimac videti i reagovati na njihovu pojavu. Možda će vaš pas početi iz čista mira da maše repom ili će vaša mačka početi da prede bez ikakvog razloga.

I psi i mačke imaju bolji sluh od nas. Oni mogu da čuju zvuke koji su van našeg čulnog dometa. Njihov vid je takođe bolji i mogu bolje da vide crveni deo spektra.

Ljubimci takođe mogu da nas posete nakon svoje smrti. Znakovi njihovog prisustva će biti slični navikama koje ste povezivali sa njima. Ako je vaša mačka volela da obara stvari sa stočića, moguće je da ćete s vremena na vreme pronaći neki predmet na podu.

Stare navike

Da li se vaš otac stalno žalio što ljudi ostavljaju uključeno svetlo u sobi nakon što izađu?

On će vam to pokazati tako što će ponekad ugasiti svetlo čak i ako ste vi u prostoriji. Da li je vaša baka volela da sve stvari stoje na svom mestu? Ukoliko ste promenili njihov raspored, moguće je da ćete ih ponovo naći u prvobitnom rasporedu.

Nemojte zaboraviti da je potrebna ogromna količina energije da bi duhovi mogli da deluju u fizičkom svetu. Stoga tražite suptilnije znake u istoj meri kao i one očigledne.

Duša je večna i vaši bližnji će se potruditi da vam to dokažu. Za njih se život nastavlja, ali na drugačiji način. Znaci su svuda oko nas, samo treba da znamo gde da ih tražimo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here