Home POGLEDI JEZIVA PRIČA: DEVOJKU JE UDARIO GROM I BUKVALNO JE SPALIO SPOLJA I...

JEZIVA PRIČA: DEVOJKU JE UDARIO GROM I BUKVALNO JE SPALIO SPOLJA I IZNUTRA IPAK NIJE UMRLA JER SE OVO DOGODILO

358
0
SHARE

– I Gospodin mi je dopustio da se vratim. Osetila sam neizmernu radost, mir i sreću, i onda sam morala polako da se vratim prema beživotnom telu koje je ležalo na nosilima.

Videla sam lekare kako mi daju elektrošokove i pokušavaju da me reanimiraju. Dok sam bila pod anestezijom, opet sam izašla iz svog tela i gledala šta hirurzi rade. Ali u tom trenutku, u toj operacijskoj sali bila sam zaista prestravljena!

Ugledala sam demone kako mi se približavaju jer sam ja bila njihova plata. Zatim mi je Gospodin postavio sledeće pitanje: “Kakva duhovna blaga donosiš?“ Duhovna blaga? Ruke su mi prazne! – ispričala je ona.

Glorija je zatim počela da jeca i da moli Gospoda da joj se smiluje.

– Neizmerno postiđena počela sam da jecam: “Gospodine Isuse, smiluj mi se! Oprosti mi, daj mi još jednu priliku!” Tada sam doživela najlepši trenutak u životu. Došao je Isus i izvukao me iz tog bunara.

Podigao me, a kada me je spustio, rekao mi je, s mnogo ljubavi: “Vratićeš se na zemlju, dajem ti još jednu priliku.

” Rekao mi je da to nije zbog molitvi moje porodice već zbog zagovora svih onih koje ne poznajem i koji su plakali, molili i uzdizali svoja srca iz ljubavi prema tebi – ispričala je svoje neverovatno iskustvo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here