Home POGLEDI IZVOR IZ DB SRBIJE OTKRIVA: ODMETNUTI ČLANOVI DB FORMIRALI TAJNO DRUŠTVO “SVETI...

IZVOR IZ DB SRBIJE OTKRIVA: ODMETNUTI ČLANOVI DB FORMIRALI TAJNO DRUŠTVO “SVETI ĐORĐE” I IZVRŠILI POLITIČKE LIKVIDACIJE- EVO KOJE..

601
0
SHARE

– Osnivač Svetog Đorđa u više navrata je rekao premijeru Srbije da će ga ubiti ukoliko bude formirao kvinslišku vlast u zemlji. Takođe, on je u periodu oko likvidacije premijera održavao prisne odnose sa nekadašnjim komandantom Jedinice za specijalne operacije Miloradom Ulemekom Legijom, a koji je ujedno i osuđen za ubistvo Đinđića – dodaje sagovornik.

Fudbaler i novinarka glavne veze

Kako se navodi u službenoj belešci, društvo Sveti Đorđe imalo je veliku mrežu saradnika. Bliske kontakte, između ostalog, imali su i sa jednim bivšim proslavljenim srpskim fudbalerom protiv kojeg se trenutno vodi sudski sport. Sem njega, jedna od dugogodišnjih saradnika osnivača tajnog društva bila je i izvesna novinarka, koja je bila glavna spona u komunikaciji ovog bezbednjaka sa političarima.

Planirali likvidaciju fudbalskog menadžera

Kako se navodi u belešci, jedan od prioriteta grupe bila je i likvidacija Radojice Raje Božovića, fudbalskog menadžera i nekadašnjeg pukovnika Legijinih “Crvenih beretki” jer je navodno haškom tribunalu dostavio materijale koji se odnose na ratne zločine pripadnika JSO.

(Srpski Telegraf)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here