Home POGLEDI ISPOVEST BIVŠEG RADNIKA „OBLASTI 51“ ZAPANJILA SVET: VLADA ME JE ANGAŽOVALA, VOZIO...

ISPOVEST BIVŠEG RADNIKA „OBLASTI 51“ ZAPANJILA SVET: VLADA ME JE ANGAŽOVALA, VOZIO SAM VANZEMALJSKI BROD I PUTOVAO KROZ VREME! (VIDEO)

814
0
SHARE

Čovek koji tvrdi da je nekada radio u zloglasnoj “Oblasti 51” izjavio je kako ga je Vlada angažovala da pilotira NLO vanzemaljskim svemirskim brodom.

U objavljenom videu Robert Miler objašnjava kako je radio u tajnovitoj bazi i kako je pilotirao NLO-om.

Miler je rekao kako se dokazi o vanzemaljskom životu i tehnologiji leže skriveni u Grum Lejk postrojenju.

Živo se seća i trenutka kada je prvi put pilotirao letelicama…

“Sećam se kada su me stavili u letelicu. Bilo je mesta za samo jednu osobu u ogromnoj letelici. Gledao sam po kokpitu i video samo jedno sedište. Nema upravljača, volana, dugmića… samo kaciga. Rekli su mi da se brod kontroliše telepatski, te da je dovoljno da samo zamislim da se letelica odiže od zemlje… Nije radilo. Zapravo je trebalo da zamišljam da sam i sam deo te letelice i da sam polećem”, priča Miler.

Miler je dodao da je moguće da je iskusio i putovanje kroz vreme pošto se seća da se u jednom trenutku onesvestio.

“Bio sam oko 150 metara iznad zemlje, a onda su vibracije motora najednom prestale. Nije bilo sistema za katapultiranje, osećao sam se bespomoćno. Letelica je hrlila ka zemlji

i tad sam se onesvestio. Sledeća stvar koje se sećam je bolnica i čovek u crnom odelu koji mi objašnjava šta se desilo. Rekao je da je u trenutku pada, baš pre udara u zemlju, brod jednostavno nestao, a onda je u sred noći nekolicinu sati kasnije pao na isto to mesto. Naučnici smatraju da sam putovao kroz vreme”

Ove trvrdnje izronile su samo dan posle procurelih sigurnosnih snimaka američkih lovaca koji su naleteli na NLO.

Pogledajte video:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here