Home POGLEDI GOVOR ROBERTA F. KENEDIJA JUNIORA NA PROTESTU U BERLINU: “RAZLOZI ZA OVO...

GOVOR ROBERTA F. KENEDIJA JUNIORA NA PROTESTU U BERLINU: “RAZLOZI ZA OVO ŠTO SE DEŠAVA U SVETU ĆE VAS PRESTRAVITI”

242
0
SHARE

I tako su započeli proces gde sve nas žele da uvedu u digitalnu valutu, jer ako kontrolišu vaš bankovni račun, kontrolišu i vaše ponašanje.

I svi vidimo ove reklame na televiziji da 5G dolazi u vaš kraj. To će biti odlična stvar za sve vas, promeniće naše živote! Biće mnogo bolji!

Moram da priznam veoma su ubedljivi, jer gledam te reklame i pomislim da su sjajne i da jedva čekam da to stigne, pošto ću video igricu moći da preuzmem za 6 sekundi umesto za 16 sekundi.

I da li zbog toga troše 5 biliona dolara na 5G?

Ne. Razlog je nadzor građana i prikupljanje podataka, ali ne za vas i za mene, već za Gejtsa, Zakerberga i Bezosa i sve ostale milijardere.

Gejts kaže da će njegov satelit moći da vidi svaki centimetar planete, 24 sata dnevno. Ali to je samo početak.

Takođe će moći da vas prati na svim vašim pametnim uređajima, putem biometrijskog prepoznavanja lica, preko vašeg GPS-a. Mislite da uređaj Alexa radi za vas? Ona ne radi za vas. Ona radi za Gejtsa koji vas špijunira.

To im omogućava da unište srednju klasu, da unište institucije demokratije, da bogatstvo svih nas prebace u ruke nekolicine milijardera da bi se još više obogatili tako što osiromašuju nas ostale.

Jedino što stoji  između njih i naše dece su ovi ljudi koji su došli u Berlin! Danas im poručujemo: nećete nam oduzeti slobodu, nećete trovati našu decu, tražićemo nazad našu demokratiju. Hvala vam što se borite!

Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here