Home POGLEDI GENERAL DELIĆ : 5. OKTOBRA SAM IZDAO NAREĐENJE- KO SKOČI NA SRPSKI...

GENERAL DELIĆ : 5. OKTOBRA SAM IZDAO NAREĐENJE- KO SKOČI NA SRPSKI TENK, ODMAH DA GA LIKVIDIRAJU (VIDEO)

1210
0
SHARE

Kada sam bio penzionisam ja sam se tri puta sudio sa Tadićem kao predsednikom države i sva tri puta sam ga dobio na sudu. Tako da su sudovi sve njegove odluke u vezi mene poništili. Ali mi je on faktički, kada me je penzionisao, uništio karijeru. Jer u trenutku kada sam penzionisan ja sam mogao još 15 godina da radim u vojsci.

Inače načelnik Generalštaba je u ono moje vreme bio daleko važniji od ministra odbrane. Kasnije je sve to promenjeno, tako da je danas načelnik Generalštaba gotovo obična krpa. Stoji pored ministra a ne sme da progovori.

Vuk Jeremić je navodno služio vojsku

Koliko znam Vuk Jeremić je služio vojsku u Jakovu. Navodno služio… Da je makar hteo da služi civilno vojsku, to bi bilo pošteno, pa da ga onda Tadić stavi u svoj kabinet. Ali on je hteo da služi vojsku u uniformi a došao je, a to je moja jedinica, u Jakovo, obukao uniformu i otišao kod Tadića.

Ne znam koliko je puta ukupno došao u svoju jedinicu pre nego što se razdužio.

Miloševića su u Hagu lagali 

Bio sam tri puta u Hagu, dva puta u predmetu Milošević a jednom u predmetu Lazarević, Pavković i ostali…

Pošto se Milošević sam branio imao je prava da priprema svedoke. Onda sam ja šest dana dolazio kod njega. Od toga sam tri dana bio po ceo dan. Njemu je suđenje trajalo samo tri dana u nedelji.

Razgovori sa njim su bili normalni. Razgovarali smo i o drugim stvarima. Pričali smo o porodicama, upoznao je moju suprugu, raspitivao se šta ja radim, kako sam.

Često su nas prekidali, a najviše nas je prekidao upravnik zatvora. On je dolazio stalno kako bi obavestio Miloševića kako su stvoreni uslovi da Miloševićeva supruga dođe.

Milošević se radovao tome ali to je sve bila farsa, ona nikada nije bila u Hagu jer oni to nikada nisu završili do kraja.

(Balkaninfo)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here