Home POGLEDI DR PETROVIĆ OTKRIO: NA PUTINA JE POKUŠAN ATENTAT, NAPADAČI SU SAVLADANI TEK...

DR PETROVIĆ OTKRIO: NA PUTINA JE POKUŠAN ATENTAT, NAPADAČI SU SAVLADANI TEK U TREĆEM KRUGU ODBRANE (VIDEO)

2306
0
SHARE

Putin je nakon pokušaja državnog udara, koji nije bio zapažen u svetu, a koji se desio 19. decembra 2019.g., kada je na njega bio sproveden napad od takozvanih patriotskih paravojnih jedinica prilikom posete FSB, u ulici LJubljanka, smenio predsednika Vlade Rusije, Dmitrija Medvedeva.

Do tog trenutka je Putin taktizirao u odnosu na liberale i neoliberale koji kontrolišu Centru banku i deo državne uprave Rusije.

Međutim, kako se predsednik Rusije okretao nasuprot globalističkih elita u Rusiji, tako je liberalna opozicija rešila da ga skine sa vlasti.

Pokušaj atentata nije uspeo, Medvedev je smenjen, a Putin je zakazao referendum za april ove godine, da bi mogao da se opet kandiduje dva puta za predsednik Rusije, no zbog epidemije korone ona je trenutno odložen na određeno evreme, podvukao je dr Petrović.

Putin je godinama tolerisao liberale u svom okruženju na šta su ga godinama upozoravali analitičari a u tome su najglasniji bili analitičari na Zapadu koji su proruski orijentisani The Saker i Pol Krejg Roberts koji su čak tvrdili da će se dogoditi ovo što se dogodilo.

Naoružani atentatori na Putina savladali su dva kruga obezbeđenja ali su likvidirani u trećem krugu.

Panarin tvrdi da je u toj zaveri bio najveći broj medija i televizija Rusije.

Promena Ustava su sa dve strateške tačke, socijalne mere koje zadiru u interese oligarha oličeni u Medvedevu i neoliberalima. Oni imaju dva uporišta i to u centralnoj banci i na ulici sa Navaljnim.

Druga tačka je mogućnost Putina da se po Ustavu za predsednika kandiduje dva puta.

Ista režija je trebala da se desi i u Kini ali je pandemija to zaustavila. Tu je trebalo da počne obračun između predsednika Kine Sija i predsednika vlade koji je globalistički adut.

Globalsti se nalaze u sve tri super države, SAD, Kini i Rusiji. Tramp je počeo obračun sa dubokom državom gde su najveći igrači globalista Federalne rezerve i deo CIA kao i polovina Pentagona.

Putin, Si i Tramp su jedan savez koji je trebalo ove godine da poentira. Si je planirao početkom marta da smeni globalistu predsednika vlade ali ga je epidemija korone u tome sprečila.

U sve ove tri zemlje suverenisti kojima pripadaju Putin, Si i Tramp, nisu do kraja pobedili ali najbolje stoji Putin.

Ključni događaj je u SAD na predsedničkim izborima. Tramp je postigao mnogo, smanjenjem dugova i povećanjem zaposlenosti, a blokirao je i dolazak migranata.

U sve tri ove države globalisti napadno precenjuju uticaj korone a u tu igru se uključila i Srbija jer vlast pripada globalistima.

Ostatak izlaganja pogledajte u videu:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here