Home POGLEDI BIVŠI ŠEF IZRAELSKOG PROGRAMA SVEMIRSKE BEZBEDNOSTI ŠOKIRAO JAVNOST: VANZEMALJCI POSTOJE, ČOVEČANSTVO NIJE...

BIVŠI ŠEF IZRAELSKOG PROGRAMA SVEMIRSKE BEZBEDNOSTI ŠOKIRAO JAVNOST: VANZEMALJCI POSTOJE, ČOVEČANSTVO NIJE SPREMNO!

1031
0
SHARE

Prema rečima penzionisanog izraelskog oficira i sadašnjeg profesora, Haima Ešeda, vanzemaljci postoje, ali to se sve ove godine drži u tajnosti jer „čovečanstvo nije spremno“.

Ešed, koji je bio šef izraelskog programa svemirske bezbednosti skoro 30 godina i trostruki dobitnik Izraelske nagrade za bezbednost, objasnio je da se Izrael i SAD godinama bave vanzemaljcima.

87-godišnji bivši šef Odseka za svemir pri Ministarstvu odbrane dao je tačne opise sporazuma sklopljenih između vanzemaljaca i SAD, koji su navodno potpisani zato što žele da istraže i razumeju „materiju univerzuma.” Ova saradnja uključuje tajnu podzemnu bazu na Marsu, gde se nalaze američki i vanzemaljski predstavnici.

Ako je ovo tačno, to bi se poklopilo sa stvaranjem Svemirskih snaga od strane američkog predsednika Donalda Trampa kao petog ogranka američkih oružanih snaga, iako je nejasno koliko dugo ova vrsta odnosa, ako uopšte postoji, traje između SAD i njihovih vanzemaljskih saveznika.

Ali Ešed insistira da ih je Tramp svestan i da je bio „na ivici“ da otkrije njihovo postojanje.

Međutim, Galaktička federacija ga je navodno sprečila u tome, rekavši da žele da spreče masovnu histeriju jer smatraju da je čovečanstvu potrebno da evoluira i dođe do faze u kojoj ćemo… razumeti šta su svemir i svemirski brodovi.

Što se tiče razloga zašto je odlučio da sada otkrije ove informacije, Ešed je objasnio da je tajming jednostavno bio rezultat toga koliko se akademska slika promenila i činjenice koliko je poštovan u akademskoj zajednici.

On je dodao da „danas već razgovaraju drugačije. Nemam šta da izgubim. Dobio sam svoje diplome i nagrade; cenjen sam na univerzitetima u inostranstvu, gde se trend takođe menja.”

Ešed je pružio više informacija u svojoj najnovijoj knjizi, Univerzum iza horizonta – razgovori sa profesorom Haimom Ešedom, zajedno sa drugim detaljima poput: kako su vanzemaljci sprečili nuklearne apokalipse i „kada možemo da posetimo Ljude u crnom“.

Iako je nejasno da li postoje dokazi koji bi mogli da podrže Ešedove tvrdnje, oni su došli neposredno pre nedavne najave SpaceIL-a, grupe koja stoji iza neuspelog pokušaja Izraela da spusti svemirsku letelicu na Mesec 2019. Video je postavljen na društvenim mrežama sa tekstom „Spreman za ponovno uzbuđenje?“.

Najava sadrži 15-sekundni video o mesecu sa tekstom „Povratak na Mesec“.

Verovatno je ovo nastavak svemirske letelice Beresheet, koja se srušila nakon što su

inženjeri izgubili kontakt sa njom samo nekoliko minuta pre nego što je trebalo da sleti. Međutim, očekuje se da će za nastavak projekta, pod nazivom Beresheet 2, biti potrebno minimum tri godine da bude spreman.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here