Home POGLEDI BITKA VOJSKE SAD I NLO: MISTERIOZNI DOGAĐAJ IZ 1942. KOME JE SVEDOČILO...

BITKA VOJSKE SAD I NLO: MISTERIOZNI DOGAĐAJ IZ 1942. KOME JE SVEDOČILO 100.000 LJUDI (VIDEO)

979
0
SHARE

“Nas dvoje je stajalo rame uz rame ispred kuće, okupljajući se u hladnoj noći i gledajući u nebo. Avioni koje smo čuli nisu bili na vidiku, ali ono što je zarobilo našu pažnju je bila srebrna “buba“, kako je to moja majka kasnije opisala, koja je bila jasno vidljiva u svetlosnim zracima koji su bili upereni u nju.

Iako je bila vedra noć, nisu se mogli razlikovati nikakvi drugi detalji, uprkos činjenici da, kada smo ga prvi put videli, objekat je visio nepomično skoro direktno iznad. Njegovu visinu je teško proceniti, posebno nakon svih ovih godina, ali rekao bih da je to bilo između 1.200 i 2.400 metara.

To bi moglo objasniti zašto nismo videli narandžasti sjaj koji je prijavilo nekoliko svedoka u Santa Monici i Kulver Sitiju, gde je objekat bio očigledno mnogo niže. (Jedan svedok je

ukazao na to, da bi taj sjaj mogao jednostavno biti odraz eksplozije o “srebrno“ telo objekta).“

Zvanično objašnjenje za ovaj događaj je išlo od “ništa se nije desilo“ do “balona“, ali svi oni koji su proučavali ovaj fenomen znaju da je bio umotan u veo tajnosti veoma dugo vremena. Jedini problem je što su svi svedoci opisali nešto sasvim drugačije od zvaničnog objašnjenja.

“Iza kulisa, visoki oficiri vaduhoplovnih snaga su zaista zabrinuti zbog NLO-a. Ali kroz službene tajne i podsmeh, mnogi građani su navedeni da veruju da su nepoznati leteći objekti besmislica.“- Bivši šef CIA-e, Rosko Hilenkoter, 1960. godine.

Pogledajte video:

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here