Home MAGAZIN „VUČIĆ POTPISAO VAŠINGTONSKI SPORAZUM NE ZNAJUĆI ŠTA U NJEMU PIŠE- ŠTA NAS...

„VUČIĆ POTPISAO VAŠINGTONSKI SPORAZUM NE ZNAJUĆI ŠTA U NJEMU PIŠE- ŠTA NAS TEK ČEKA SUTRA U BRISELU?!“

731
0
SHARE

Aleksandru Vučiću se ovih dana smeje čitav svet, od Istoka do Zapada, zbog snimka na kome se on vidi u krupnom planu kako se čudi onome što govori predsednik SAD Donald Tramp (da ovde zanemarimo ono sedenje u đačkoj stolici preko puta Trampa).

Naime, kamere su zabeležile trenutak u Beloj kući kada šef neovlašćene delegacije države Srbije shvata da je potpisao nešto što nije znao da se nalazi u Sporazumu koji mu je stavljen na potpisivanje.

Prosto je neverovatno da imamo takvog predsednika i takvu nesposobnu i neozbiljnu delegaciju koja je to sebi dozvolila. To znači da su američki posrednici mogli bukvalno bilo šta da stave u Sporazum o tzv. ekonomskoj normalizaciji i da to bude potpisano od strane delegacije Srpske napredne stranke.

Ovim je SNS preuzela kompletnu odgovornost za kršenje međunarodnih rezolucija i priznanje lažne države Kosovo od strane Izraela, kao i za prihvatanje separatističkih vlasti u Prištini kao ravnopravne delegacije sa kojom se pravi međunarodni sporazum pod pokroviteljstvom SAD.

Ono što tek sad zabrinjava jesu sutrašnji dalji pregovori u Briselu i šta tamo ova ista neovlašćena delegacija SNS može da potpiše.

Sam Vučić je najavio da će EU izaći sa predlogom konačnog rešenja statusa KiM, a to ne može biti ništa drugo od strane Brisela nego priznanje lažne države Kosovo.

Ne znamo da li će i ovoga puta tema pregovora biti Hezbolah, Izrael, 5G mreža, uvoz ruskog gasa i homoseksualizam, ali znamo da nas predstavljaju ljudi koji nemaju ničija ovlašćenja za to i koji svakodnevno krše Ustav Srbije i Rezoluciju 12 44 SB UN, na koju se nikada ne pozivaju jer štiti KiM u sastavu Srbije.

S obzirom koliko neozbiljne pregovarače imamo sa naše strane, koji su postali predmet sprdnje na društvenim mrežama širom sveta, vrlo je moguće da delegacija SNS ponovo potpiše nešto što je u interesu samo albanske strane na KiM, a na štetu srpskih nacionalnih i državnih interesa.

Posle svega predlažem ovoj četvoročlanoj skandaloznoj delegaciji SNS da se više ne bori za nas na ovaj način i da se ne vraća u Srbiju.

(Boško Obradović, Predsednik Dveri)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here