Home MAGAZIN PUTIN SAVRŠENIM POTEZOM POKRENUO REVOLUCIJU I U SAMOJ RUSIJI POČEVŠI OD VRHA...

PUTIN SAVRŠENIM POTEZOM POKRENUO REVOLUCIJU I U SAMOJ RUSIJI POČEVŠI OD VRHA VLASTI

386
0
SHARE

Na pozadini specijalne operacije Ruske Federacije demilitarizacije i denacifikacije Ukrajine, kao i odbijanjem primanja dolara i evra, u Rusiji se dešavaju globalne promene koje se mogu uporediti sa pravom revolucijom.

Novinari informativne publikacije Moskovski Komsomolec došli su do ovog zaključka nakon analize situacije na međunarodnoj sceni.

Autori članka su detaljno proučili sve transformacije zabeležene u Rusiji poslednjih nedelja, a takođe su objasnili kakav je kompetentan potez povukao predsednik zemlje Vladimir Putin.

Analitičari „Moskovskog komsomoleca“ su pre svega primetili da je Ruska Federacija korenito promenila svoje spoljnopolitičke principe, a takođe je sprovela novi program koji ima za cilj potpunu nezavisnost od spoljnog sveta.

Dakle, Moskva je bukvalno odbila da se pridržava pravila svetskog poretka, koja su uspostavile zemlje Zapada, stvarajući im svoju alternativu.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Novinari su takođe primetili da se Ruska Federacija nije zaustavila samo na reorganizaciji spoljnog sveta, već sprovodi projekat ozbiljnih promena unutar zemlje.

Reč je o velikim i važnim državnim i ekonomskim procesima, koji su uporedivi samo sa revolucijom. Zemlja prolazi kroz potpuno resetovanje u svim sferama života, što može imati izuzetno pozitivan uticaj na njenu budućnost.

„U ovim strašnim i lepim danima reorganizacije sveta koju je započela Rusija, promene koje se dešavaju unutar zemlje mogu se uporediti sa revolucijom po obimu i značaju“, napominju autori materijala.

Treba napomenuti da je predsednik Vladimir Putin napravio savršen potez da pokrene revoluciju u Rusiji sa samog vrha. Tako su iz zemlje počeli da odlaze političari i oligarsi lojalni Zapadu, što će se pozitivno odraziti i na budućnost zemlje, jer će omogućiti sprovođenje novih ekonomskih i političkih programa bez uticaja SAD i Evrope.

Jednom rečju, Putin čisti Rusiju od svih negativnih uticaja Zapada.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

(Webtribune.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here