Home MAGAZIN OBRAČUN PROTIV MAFIJE POČINJE U NOVOM PAZARU: “SABLJA 2” PROTIV ANARHIJE! OVO...

OBRAČUN PROTIV MAFIJE POČINJE U NOVOM PAZARU: “SABLJA 2” PROTIV ANARHIJE! OVO SE DEŠAVA (VIDEO)

882
0
SHARE

Anarhija prethodnih nekoliko godina u tom gradu dovela je do toga da Novi Pazar postane mesto u kojem se dešavaju pucnjave usred bela dana, likvidacije kriminalaca i bujaju poslovi s drogom, u koje su umešani čak i neki pripadnici lokalne policije.

Novi Pazar prethodnih godina postao je mesto u kojem se dešavaju pucnjave usred bela dana, likvidacije kriminalaca i bujaju poslovi s drogom, u koje su umešani i pojedini pripadnici lokalne policije.

Grad u Raškoj oblasti odavno je postao poligon za razne aktivnosti važnih balkanskih kriminalaca, a odlazak Žandarmerije u taj grad najavljuje dugo očekivanu „Sablju 2“, saznaje 24sedam.rs!

Anarhija prethodnih nekoliko godina u tom gradu dovela je do toga da Novi Pazar postane mesto u kojem se dešavaju pucnjave usred bela dana, likvidacije kriminalaca i bujaju poslovi s drogom, u koje su umešani čak i neki pripadnici lokalne policije.

Šta se dešava u srpskom gradu kada usred pandemije i pored svih mera zbog koronovirusa oko 100 muškaraca sedi u kafani i slavi.

Neki od njih su bili čak i naoružani. Slaba aktivnost Ministarstva unutrašnjih poslova u tom reonu prethodnih godina je stvorila “klimu” u kojoj je Novi Pazar postao jedan od važnijih tranzitnih centara u trgovini drogom.

Nedužni ljudi stradaju na ulicama, a policija se ne poštuje.

– Prethodnih godina Novi Pazar je postao “Meka“ za kriminalce, u kojoj bi svoje poslove mogli da obavljaju bez bilo kakvih smetnji. Kriminalci su angažovali na stotine mladih da rade za njih.

Pucaju jedni na druge, prolaze nekažnjeno. U „mutne poslove“ često su uključeni i vlasnici poznatih ugostiteljskih objekata, biznismeni i neki ugledni ljudi. Posle Velikog Trnovca kod Bujanovca, većina tranzitnih narko-puteva preusmerena su na Novi Pazar.

Droga iz Turske preko Kosova i Metohije stiže u ovaj grad, koji je postao „najbolje mesto“ za dalje distribuiranje – navodi izvor blizak istrazi i dodaje da odlazak Žandarmerije prethodnih dana nije slučajan.

– Srbija zadaje konačan udarac kriminalcima i počinje upravo od Novog Pazara „Sabljom 2“ koju građani odavno očekuju.

Na udaru će se naći svi koji su na bilo koji način umešani u kriminal, a neće biti pošteđeni ni „uhlebljena“ imena iz policije i sa srpske političke scene. Reč je o nekim krupnim imenima – navodi izvor blizak istrazi.

Zbog raznih incidenata prethodnih dana u tom gradu je znatno povećano prisustvo policije.

Novopazarska policija je u subotu sa Žandarmerijom ispraznila jedan ugostiteljski objekat zbog kršenja epidemioloških mera.

Sumnja se da je u tom lokalu bilo više od 120 osoba, a neki od njih su imali oružje.

Tada je uhapšen i Novopazarac M. H. (29) kod kojeg je nađen pištolj i 27 metaka.

Dva dana ranije Nihad B. (37) teško je ranjen u pucnjavi koja se dogodila oko 15.30 u samom centru Novog Pazara.

Protiv dvojice policajaca E. G. (32) i E. H. (33) pokrenut je disciplinski postupak nakon što je utvrđeno da su sedeli za stolom sa Nihadom koji je kod sebe imao pištolj bez dozvole i njime pucao na svog napadača, ali ga nije pogodio.

Prema navodima medija, dvojica policijskih službenika su bili njegovi telohranitelji?! Snimak ove pucnjave šokirao je građane, jer je napadač usred bela dana prišao s ulice i pucao kroz izlog.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here