Home MAGAZIN NOGO UZDRMAO JAVNOST: VUČIĆ DOBIO SPISAK IZ SAD ZA HAPŠENJE SOROŠEVACA- EVO...

NOGO UZDRMAO JAVNOST: VUČIĆ DOBIO SPISAK IZ SAD ZA HAPŠENJE SOROŠEVACA- EVO KO JE NA NJEMU IZ SNS (VIDEO)

1248
0
SHARE

Narodni poslanik Srđan Nogo otkriva šta se krije iza navodne hajke režima protiv prozapadnih, Soroševih medija i NVO koje su pod istragom zbog “pranja novca”.

– Narod u Srbiji će se veoma iznenaditi kad počnu hapšenja, zbog ljudi koji se nalaze na spisku koji je Vučić dobio iz Vašingtona.

Među finansijerima Antifa i Kanvasa, ne samo da se nalaze Vučićevi najbliži saradnici poput Siniše Malog i Ane Brnabić, kao i Soroševi mediji i NVO organizacije koje su

režimski tabloidi sada stavili u prvi plan zbog pranja para jer pokušavaju da se sakriju iza njih, već i američke diplomate u Srbiji, tajkuni, Novakova tašta koja stoji iza gradnje MHE i mnogi drugi, oktriva Nogo.

U ekskluzivnoj izjavi, Nogo je otkrio još imena i detalja u vezi ove velike afere, za koju tvrdi da će tek da protrese Srbiju, Republiku Srpsku, Crnu Goru jer će se mnogi veoma iznenaditi imenima procesuiranih koje nikad ne bi povezali sa kriminalnim radnjama i Soroševom ekipom.

Tim povodom oglasio se i ambasador SAD u Srbiji i jasno stavio do znanja da se zaista vrši istraga mnogih firmi i lica u Srbiji koji su direktno ili posredno povezani sa zabranjenim delatnosrima koje SAD sankcioniše.

Izjava ambadsadora takođe potvrđuje da detalji o istrazi nisu dostavljeni ambasadi SAD.

Sve ovo što se trenutno događa najavio je Nogo još pre 2 meseca koji je tada tvrdio da će u Srbiji mnogi bliski vlasti biti pohapšeni jer su finansirali pokret Antifa koji je u SAD proglašen terorističkim.

Pogledajte video:

(Webtribune.rs,Srbin.info)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here