Home MAGAZIN NOGO OTKRIO NOVE PLANOVE I KOLIKO JE VUČIĆ UKRAO GLASOVA (VIDEO)

NOGO OTKRIO NOVE PLANOVE I KOLIKO JE VUČIĆ UKRAO GLASOVA (VIDEO)

1243
0
SHARE

Evo nas ovde u neprekidnom protestu. Svi smo videli rezultate ovih nameštenih, lažnih i pokradenih izbora. Da li mi građani želimo da dozvolimo da se iko igra sa našim životima.

Svi mi znamo da je većina nas bojkotivala izbore, da su izbori pokradeni, da ni približno nije izašao broj birača koju vlast propagira. Hoćemo da im dozvolimo da fomiraju Vladu i Skupštinu na osnovu falsifikovanih izbora? Mi moramo izaći na ulicu! Mi moramo da osporimo legitimitat i legalitet te Skupštine i Vlade“, poručuje poslanik Srđan Nogo.

„Ne mogu čudom da se načudim predstavnicima opozicije koji su zagovarali bojkot pa su slavili pobedu posle izbora, dok Vučić isto slavi pobedu. Kakva pobeda ljudi! Mi moramo sprečiti da se na osnovu nezakonitih izbora formira vlast.

Bitno je da svi političari koji su zainteresovani da se zaista menja ovaj nakaradni sistem, hitno pozovu narod na ulice. Građani ne veruju nikome, ni Vučiću ni političarima iz opozicije. Delimo se na kriminalce i lopuže kojih ima 3 posto u Srbiji i na običan, normalan narod kojih je 97 posto. Ili ste kukolj ili ste žito, narod je žito. Hoćete li da budete sa narodom u žitu, pita Nogo kolege iz opozicije.

Mora da se napravi konsenzus svih političara koji žele da se promeni ovaj nakaradni sistem, da garantuju građanima da će ispuniti ono za šta se zalažu pre dolaska na vlast i za šta ih narod bira, da se zalažu za fer izbore, nema skupljanja potpisa, a ko ne može da pređe 1 odsto, ne može ni više da se bavi politikom“.

„Moramo da oslobodimo medije. Mora da se izvrši revizija države i ministarstava za sve prethodne vlade unazad. Da se izvrši popis imovine Srbije, da se utvrdi šta je dosadašnja vlast otuđila i pod kojim uslovima, da se procesuiraju svi u politici koji su učestvovali u izvršenju krivičnih dela. Mora da se očisti pravosuđe, da se sprovede reforma, da se očiste sve sudije i tužioci, godinu dana je dovoljan rok za to.

Možda neće sve sudije krivično odgovarati i završiti u zatvoru, možda 5 sudija od tih 2 000 rade pošteno, ali moraju i oni da snose konsekvence jer su ĆUTALI. Znaju šta se radi i ćute, zato ne smeju ni oni da ostanu. Ipak, skoro svi u pravosuđu mora da završe na robiji jer su stekli protivpravnu imovinu.

Ako se oko ovoga svi dogovore, mogu različite političke opcije da stanu u jedan red. I levičari i desničari, ljudi svih vera i nacionalnosti, jer sve muče isti problemi. Svi želimo državu gde je zakon isti za sve i gde se zakon poštuje!“

„U narodu je moć. Ako narod dođe u velikom broju, ta moć se prenosi i na političare. Političari ne mogu bez naroda, a narod može bez političara. Ako plato kod Skupštine bude pun, Aleksandar Vulić će pasti! Dovoljno je da bude naroda kao 13. aprila prošle godine na mitingu Saveza za Srbiju. Još postoji mogućnost da pobedimo, a ne da nam još 2 ili 4 godine korumpirana vlast unišatav život.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here