Home MAGAZIN Kapetan Dragan otkrio šta će se dogoditi u Ukrajini do proleća

Kapetan Dragan otkrio šta će se dogoditi u Ukrajini do proleća

579
0
SHARE

Vojni ekspert Kapetan Dragan izjavio je da izjave zapadnih zvaničnika o Rusiji, na tu zemlju ne ostavljaju veliki utisak.

„Ja mislim da je ruska strana postavila zacrtane ciljeve. Ja mislim da oni to sprovode, verujem da ćemo videti mnogo jasniju sliku, a to što Zapad traži, ja mislim da jednostavno ne ostavlja veliki utisak na rusku stranu“, izjavio je Kapetan Dragan za emisiju „Aktuelnosti“ na Happy TV.

On je ponovio svoj stav da je zima „rusko vreme“ i da očekuje da se pre proleća uspostavi ruska dominacija u Ukrajini.

„Ja sam ubeđen da je zima rusko vreme. Evo sada, Evropa je odbila rusku naftu, što znači da će pomoć Evrope Ukrajini tokom zimskog perioda biti mnogo manja, a mi znamo da će ti energetski resursi u Rusiji biti mnogo veći jer ne šalju tu naftu napolje.

Mislim da u tom zimskom periodu, mi smo tek na početku zime, a upravo danas sam čuo neke obaveštajce iz Vašingtona koji kažu: „Da, sada će se tokom zime usporiti aktivnosti Ukrajinaca…“

Naravno da će se usporiti, jer nemaju naftu, a kada ostanete bez nafte, kada se Kijev zamrzne, kada putevi ne mogu da se čiste, kada ne može da se dostavlja logistika…

Logistika je važan deo u jednom ratu. Ja verujem da će ove zime, pre proleća, napraviti jedna velika ruska dominacija u Ukrajini i verujem da će nakon toga Zapad biti primoran da odustane.

Ako pogledate moral među Ukrajincima, već sada je toliko nizak, da oni imaju ozbiljnih problema“, smatra Vasiljković.

Posetite naš kanal na „Telegramu“- Sve ono što drugi prećutkuju- OVDE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here