Home MAGAZIN EVO ŠTA SE SPREMA: AMERIKANCI KREĆU NA VUČIĆA- TRI „FRONTA” PROTIV SRBIJE...

EVO ŠTA SE SPREMA: AMERIKANCI KREĆU NA VUČIĆA- TRI „FRONTA” PROTIV SRBIJE (VIDEO)

514
0
SHARE
Foto: Novosti

PREDSEDNIK SRS prof. dr Vojislav Šešelj rekao je u jutarnjem programu Hepi televizije da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić postao smetnja Amerikancima i da spremaju novog lidera proevropske opozicije.

Šešelj smatra da je ponovno pojavljivanje Medlin Olbrajt je poruka da se nastavlja stara politika prema Srbiji.

– Server je profesor na prestižnom univerzitetu i Bugajski je uticajan mislilac. Olbrajt i Engel su klasični albanski plaćenici. Svi oni su veoma uticajni u SAD. Srbe čekaju nova iskušenja, kampanja će ići i iz Evrope i okruženja, da se prizna tzv. Kosovo, da se ukine Republika Srpska i da se sruši Vučić jer je on personalno sad postao smetnja.

On je vešto diplomatski manevrisao sa velikim silama, igrao na konopcu što se kaže i uspevao ovih osam godina. Sada će to teško ići. Amerikanci spremaju novog lidera proevropske opozicije.

Niste mi verovali dok niste čuli to od Olbrajtove. Amerikanci će odabrati kandidata za predsedničke izbore, daće veliki novac i ići će na to da obore Vučića – kaže Šešelj.

On smatra da Đorđević, Đilas i Jeremić nemaju nikakve šanse.

– Đorđević je kao neki ruski čovek, a kupio značku FSB-a u Moskvi na ulici, da ga neko od ruske tajne službe video sa tim još bi ga izmlatio. On je otpisan kad je izjavio da je Vučić dobio 1000 dolara za građane Srbije, ali im nije podelio nego zadržao za sebe. Ništa luđe nisam čuo još od Mlađana Dinkića koji je lagao da će deliti 1000 evra da bi Tadić dobio izbore. Dosmanlije su sve lagale i uništile i ono malo fabrika što smo imali, pokrali zlato, sve oteli – priča Šešelj.

Lider radikala navodi da je Vučić usmerio svu pažnju na sebe.

– Mnoge stvari zavise od Vučića i on je sebe doveo u tu situaciju. Trebalo je da poverava zadatke drugim kadrovima, proverava ih, pa da ih koriguje i da im da šansu. On je sebe stavio u centar i sve ide na njega. Izdaće ga. Ima časnih ljudi u vladi, ali i opasnih. Zorani Mihajlović zlo iz očiju viri, ona pravi incidente, videli ste šta je uradila sa Bajatovićem,

kada ga je njeno obezbeđenje izbacilo. Ne možete tako ponižavati ljude, morate biti ljubazni, ja sam ljubazan prema svima, a bahat prema bezobraznima i izdajnicima. Saosećam sa svim našim ljudima koji teško žive i sa siromašnima – rekao je Šešelj.

Šešelj kaže da Srbiju može zaštititi Rusija, ali mi moramo da uradimo više u pravcu približavanja.

– Amerikanci imaju bazu na teritoriji Srbije, onda to treba omogućiti i Rusima – kaže Šešelj.

(Alo)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here