Home AKTUELNO SPREMALI SU OFANZIVU A ONDA JE DOLETEO RUSKI SU-34 I PODIGAO IH...

SPREMALI SU OFANZIVU A ONDA JE DOLETEO RUSKI SU-34 I PODIGAO IH U VAZDUH! (ŠOK VIDEO)

625
0
SHARE

Ruski Su-34 je direktno udario u grupu militanata koji su bukvalno odleteli u nebo što se na snimku i vidi.

Tokom dana ruski vojni avioni izveli su oko 25 napada na militante, ubivši do 400 militanata u roku od 24 sata.

Na mrežama se pojavio usporeni snimak ruskog borbenog aviona Su-34 koji pogađa militante, a desetine boraca leti u vazduh.

Video snimak koji su snimili lokalni stanovnici pokazuje kako je ruski lovac-bombarder Su-34 izveo precizan udar na militante u blizini turske granice.

Snažna vazdušna bomba bačena je direktno na veću grupu boraca, usled čega je nekoliko desetina militanata podignuto u vazduh udarnim talasom i razbacano u radijusu od nekoliko stotina metara.

Prema nekim izveštajima, samo u ovom napadu, kao rezultat ovog udara ruskih Vazdušno-kosmičkih snaga, što se vidi na snimku,  uništeno je oko 50 militanata.

Tokom jučerašnjeg napada, ruski borbeni avioni izveli su većinu napada na sirijsko-tursku granicu , gde su hiljade militanata čekale tursku ofanzivu.

Postavljanje većih grupa militanata u blizini turske granice povezano je sa potrebom da se borci zaštite od napada ruskih vazdušno-kosmičkih snaga, međutim, očigledno se ova ideja pokazala loša, jer su militanti pretrpeli velike gubitke.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

(Webtribune.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here