Home AKTUELNO POSLANIK SNS-a: GRAĐANIMA SRBIJE U HRVATSKOJ ŽELIM RAZLUPAN AUTO, PROBUŠENE GUME I...

POSLANIK SNS-a: GRAĐANIMA SRBIJE U HRVATSKOJ ŽELIM RAZLUPAN AUTO, PROBUŠENE GUME I NOGU U ZADNJICU

707
0
SHARE

Poslanik SNS u Skupštini Srbije Vladimir Đukanović napisao je na svom Tviter nalogu da građanima Srbije koji letuju u Hrvatskoj želi da im razlupaju automobile i probuše gume.

„Poruka za gradžaniste: Svima vama koji sunčate zadnjice po Hrvatskoj, od srca želim razlupan auto i probušene gume, po koji šamar ili nogu u zadnjicu, nadrndane konobare koji vas ignorišu, najgori arsenal uvreda i pretnji… Sve da vas bude sram koliko ste bezosećajni ljudi! Pu!“, napisao je Đukanović, inače predstavnik najvišeg zakonodavnog tela Srbije.

Na ovaj tvit reagovao je popularni glumac Miloš Biković pitajući metaforički „gde sme da idem“.

„Čiko, da li smem sa idem u Ameriku? Oni su nas bombardovali? A u Nemačku? Oni su pobili baš dosta Srba. Austriju? Mađarsku? Italiju? A ostale zemlje koje su nas bombardovale? Gde smem da idem? I nemojte da mi želite zlo, ja sam građanin Srbije a Vi ipak poslanik pod zakletvom“, napisao je Biković.

Predstavnik naroda u skupštini Đukanović na to je odgovorio da mu ne želi zlo, već da „ga sami prizivate odlaskom tamo“.

„Oprostite, ne želim vam zlo. Vi ga sami prizivate odlaskom tamo. Svakom ko đavola traži, odbiće ga. Toliko o tome“, ocenio je Đukanović.

Poslanik SNS je naveo da je „odvratna zamena teza poređenje Hrvatske sa ostalim zemljama NATO koje su nas bombardovale i koriščenje tog poređenje za letovanje u Hrvatskoj.

„Nijedna od tih zemalja ne slavi nacizam. Nemačka ga krivično kažnjava, a u Hrvatskoj se nacizam slavi. U Hrvatskoj se slave Pavelić, Francetić, Artuković, Kvaternik, a slavi se i etničko čišćenje Srba kao vrhunac njihove navodne pobede.

U Hrvatskoj Srbi nemaju nikakva zagarantovana prava, dok u svim zemljama zapadne Evrope ovakve pojave nisu moguće. To je veoma bitna razlika“, napisao je Đukanović.

On je u jednom od tvitova poručio i da su svi stavovi na toj društvenoj mreži samo njegovi, a ne stavovi SNS.

(Danas.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here