Home AKTUELNO OTKRIVEN MILOV TAJNI PLAN: PORAZ NA IZBORIMA NEĆE PRIZNATI – EVO KOGA...

OTKRIVEN MILOV TAJNI PLAN: PORAZ NA IZBORIMA NEĆE PRIZNATI – EVO KOGA JE ANGAŽOVAO I ŠTA ĆE URADITI

946
0
SHARE

Prema informacijama do kojih se došlo iz vrha Demokratske partije socijalista, crnogorski režim je skoncentrisao jake policijske snage u Podgorici i formirao je štab kojim rukovodi direktor Uprave policije Veselin Veljović.

S tim u vezi, formirana je tzv. udarna grupa koju čine najokoreliji kriminalci, pojedini i prethodno amnestirani od strane države, koji će biti stacionirani na dve lokacije.

Jedan deo je u centrali DPS-a u Podgorici, a deo u vatrogasnom domu u tom gradu, a čiji će jedini zadatak biti intervenisanje prema golorukom narodu.

Razlog za angažovanje kriminalaca leži u činjenici da tamošnja vlast ima problem sa lojalnošću uniformisanog sastava, odnosno redovne policije, u čijem sastavu se nalaze i Srbi, dok im je sa druge strane Specijalna anti-teroristička jedinica apsolutno na raspolaganju.

Prema tim planovima, ukoliko se kritična masa okupi u Podgorici, režim planira da suzavcima i vodenim topovima razbije narod na manje grupe, nakon čega na scenu stupa rezervni sastav i kriminalci obučeni u policijske uniforme, sa zadatkom da krvnički prebijaju okupljene.

Inače, Veljović je svojim saradnicima u štabu preneo da kakvi god rezultati izbora da budu, poraz se neće priznavati, što je apsolutni stav tamošnje vlasti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here