Home AKTUELNO NAVALJNI USLIKAN KAKO PIJE NEŠTO IZ CRVENE ČAŠE NA AERODROMU! OBJAVLJENA POSLEDNJA...

NAVALJNI USLIKAN KAKO PIJE NEŠTO IZ CRVENE ČAŠE NA AERODROMU! OBJAVLJENA POSLEDNJA FOTOGRAFIJA GLAVNOG RUSKOG OPOZICIONARA PRE NEGO ŠTO JE PAO U KOMU..

645
0
SHARE

Ruski opozicionar Aleksej Navaljni, koji je, kako se sumnja, otrovan pre poletanja iz Tomska za Moskvu, pre ulaska u avion popio je čaj u aerodromskom kafeu, a na društvenim mrežama pojavila se fotografija koja to potvrđuje.

Naime, jedan korisnik Tvitera objavio je fotografiju iz kafića na aerodromu u Tomsku na kojoj Navaljni sedi i pije nešto iz crvene čaše. Reč je, navodno o kafeu „Viena kofi“ na aerodromu, o čemu se na mrežama stvorila dodatna polemika.

Zanimljivo je da je korisnik Tvitera koji je objavio ofu fotografiju, napisao i komentar: „Dobro jutro, Aleksej“, što je pobudilo sumnju da možda ta osoba zna nešto o događajima koji su prethodili drami Navaljnog u avionu zbog čega je letelica prinudno sletala u Omsk, a on, u komi, prebačen na intenzivnu negu.

Lekari, inače, još nisu postavili dijagnozu ruskom opozicionom lideru, koji je prebačen u bolnicu u Omsku nakon što mu je pozlilo u avionu.

Portparolka Navaljnog Kira Jarmiš prethodno je rekla da je Navaljni otrovan, a zamenik glavnog lekara u bolnici u Omsku Antolij Kaliničenko kaže da je to samo jedna od verzija onoga što se dogodilo i napominje da nije sigurno da je trovanje uzrok stanja u kojem se nalazi Navaljni.

„Prirodno, trovanje se razmatra kao jedan od uzoraka za pogoršanje njegovog zdravlja. Vrši se mnogo testova. Veliki broj mogućih dijagnoza je isključen. Potraga za dijagnozom se suzila“, poručio je on.

Kaliničenko je novinarima rekao da lekari trenutno pružaju simptomatsku terapiju Navaljnom, prenosi TAS S.

„Postoje dijagnoze koje su isključene ili su u procesu potvrde. (Lekari) vrše konsultacije. Odlučićemo o dijagnozi kasnije danas. (Trenutno se sprovodi) simptomatsko lečenje“, rekao je on.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here