Home AKTUELNO NATO ODLUČIO: ČETIRI BORBENE GRUPE IDU NA ISTOK EVROPE- TRI NA GRANICAMA...

NATO ODLUČIO: ČETIRI BORBENE GRUPE IDU NA ISTOK EVROPE- TRI NA GRANICAMA SRBIJE! JOŠ JEDNA ODLUKA MOŽE DOVESTI DO VELIKOG RATA..

582
0
SHARE

Četiri borbene grupe biti raspoređene u Rumuniji, Bugarskoj, Mađarskoj i Slovačkoj, odlučeno je danas u NATO-u.

NATO će predati Ukrajini opremu za zaštitu od hemijskog, biološkog i nuklearnog oružja, kao i sredstva sajber zaštite , saopštio jena konferenciji za štampu na kraju samita NATO-a u Briselu.

Generalni sekretar Jens Stoltenberg podsetio je da je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski zatražio dodatnu vojnu pomoć od NATO-a, navodeći da će mu je alijansa pružiti.

NATO će predati Ukrajini opremu za zaštitu od hemijskog, biološkog i nuklearnog oružja, kao i sredstva sajber zaštite , saopštio je generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg na konferenciji za štampu na kraju samita NATO-a u Briselu.

Prema njegovima rečima, ova pomoć uključuje i sredstva za otkrivanje, zaštitu i medicinsko snabdevanje, kao i upravljanje krizama.

„Odlučili smo da pružimo veću podršku Ukrajini, između ostalog za odbranu od sajber pretnji, biološkog, hemijskog i nuklearnog oružja“, naveo je Stoltenberg.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here