Home AKTUELNO JEREMIĆ: PROMENA SISTEMA NIJE MOGUĆA BEZ REVANŠIZMA- SVE OPLJAČKANO ĆEMO IM ODUZETI-...

JEREMIĆ: PROMENA SISTEMA NIJE MOGUĆA BEZ REVANŠIZMA- SVE OPLJAČKANO ĆEMO IM ODUZETI- RADI SE O MILIJARDAMA EVRA

420
0
SHARE

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da promena sistema nije moguća bez revanšizma, koji, po njegovim rečima, mora biti pravno utemeljen i sproveden “pedantno i nemilosrdno”.

„Revanšizam znači i da se po promeni vlasti pripadnicima režima oduzme sav novac koji su opljačkali, a milijarde su evra u pitanju. Taj novac ćemo vratiti gradjanima, odnosno u državni budžet“, rekao je Jeremić u Topoli, gde je osnovan opštinski odbor Narodne stranke.

Ocenio je da „6. oktobar kasni 21 godinu“.

„Ako se Narodna stranka bude pitala, 6. oktobar će se dogoditi. Ne bude li revanšizma, banditi će se vratiti na vlast sa opljačkanim parama, a na javnoj sceni će opstati i nastaviti da zagadjuju javni prostor Milomir Marić, Nebojša Krstić, Željko Mitrović, Milenko Jovanov, Marko Djurić, bitange iz skupštine… To ne sme da se dogodi“, naveo je Jeremić.

Predsednik Narodne stranke je dodao da revanšizam „ne znači novu Oznu i kožne mantile koji sprovode teror i odmazdu nad svima koji drugačije misle“.

„Revanšizam nije linč, rulja i neselektivna osveta, već vladavina prava, ali istinska

vladavina prava bez izuzetka, bez povlašćenih, bez korumpiranog sudstva i bez mogućnosti dogovaranja da platiš nekome da prizna krivično delo koje si sam počinio i da umesto tebe ide na robiju, što se danas dogadja pred očima čitave javnosti“, rekao je Jeremić.

Ocenio je da „dolazi kraj zločinačkom udruženju koje već devet godina čerupa, uništava i ponižava Srbiju“.

Za predsednika Opštinskog odbora Narodne stranke Topola izabran je Novica Ivović.

(srbin.info)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here