Home AKTUELNO IZRAELSKI BEZBEDNJAK: UKRAJINA SAMA IDE KA KATASTROFI I POTPUNOM KOLAPSU- PUTIN PLANSKI...

IZRAELSKI BEZBEDNJAK: UKRAJINA SAMA IDE KA KATASTROFI I POTPUNOM KOLAPSU- PUTIN PLANSKI NE RADI NIŠTA..

630
0
SHARE

Ukrajinska ekonomija ide ka katastrofi, a Rusija nema potrebe da veštački podržava industriju zemlje i snabdeva je ugljem i drugim dobrima. Ovakvu tačku gledišta izneo je politički ekspert i bivši šef izraelske službe „Nativ“ Jakov Kedmi.

Prema rečima Kedmija, industrija čelika je jedino što je ostalo u Ukrajini, a ova industrija se održava zahvaljujući Rusiji koja snabdeva Ukrajince koksom.

Osim toga, Ruska Federacija može lako da liši Ukrajinu struje tako što će sama uključiti prekidač ili zatražiti od Belorusije da to učini. Dakle, kolaps Ukrajine ne zahteva mnogo truda, a zemlja će uskoro sama doći u ekonomski kolaps.

Zašto pritiskati Ukrajinu, ona sama trune i propada! Ne treba žuriti, postoji prirodan razvoj događaja, a Ukrajinci neće nigde – rekao je stručnjak u eteru kanala TV Centar.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

U međuvremenu, kako je primetio sekretar ruskog Saveta bezbednosti Nikolaj Patrušev, ekonomija Ukrajine je dovedena do uništenja, a uskoro bi milioni njenih građana mogli da napuste zemlju u potrazi za boljim životom.

(Webtribune.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here