Home AKTUELNO HOROR U HRVATSKOJ: SUPRUŽNICI U KAFIĆU UBACIVALI OTROV U PIĆE I UBIJALI...

HOROR U HRVATSKOJ: SUPRUŽNICI U KAFIĆU UBACIVALI OTROV U PIĆE I UBIJALI GOSTE

686
0
SHARE

Nevenčani supružnici su antipsihoticima koje su tajno ubacili u piće otrovali tri osobe u jednom kafiću u mestu Plaški. Dve osobe su preminule, a jedan muškarac je preživeo zahvaljujući brzoj intervenciji lekara, prenosi portal Index.hr.

Policija je saopštila da su 60-godišnjak i 32-godišnjakinja od 26. februara do 28. aprila prošle godine počinili dva krivična dela teškog ubistva na štetu 81-godišnjaka i 51-

godišnjaka na području opštine Plaški, tako što su iskoristili njihovu nepažnju za vreme boravka u ugostiteljskom objektu i u alkoholno piće im ubacili supstancu klozapin – antipsihotik, usled čega je došlo do smrti.

Osumnjičeni su počinili i krivično delo teško ubijstvo u pokušaju na štetu 61-godišnjaka, na identičan način, ali je pravovremenom intervencijom lekara izbegnut smrtni ishod.

Osumnjičeni su otkriveni nakon što je policija naredila ekshumaciju i obdukciju osoba koje su preminule pod čudnim okolnostima.

60-godišnjak je uhapšsen u četvrtak, a njegova partnerka je zbog drugih krivičnih dela već bila u zatvoru.

“Osumnjičeni muškarac je bio korisnik tih lekova i bio je upoznat sa mogućnošću da bi alkohol i lek mogao izazvati smrt”, rekao je za RTL načelnik karlovačke Darko Bratić.

Motiv ubistava nije poznat, a policija smatra da bi motiv trebalo da bude utvrđen psihijatrijskim veštačenjem osumnjičenih.

(Tanjug)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here