Home AKTUELNO BELO ZLATO ILI EKOLOŠKA BOMA: ZAPADNA SRBIJA U VELIKOJ OPASNOSTI! SVE OBAVIJENO...

BELO ZLATO ILI EKOLOŠKA BOMA: ZAPADNA SRBIJA U VELIKOJ OPASNOSTI! SVE OBAVIJENO VELOM TAJNE (VIDEO)

943
0
SHARE

Velika opasnost, tiho se nadvija nad građanima zapadne Srbije i njihovim teškim radom izmučenim životima!

Naime, jedna strana kompanija je već počela da vrši istraživanja i buši zemlju na kojoj ti ljudi žive, da bi iz nje vadila prebogata rudna bogatstva.

Mnoge stvari koje se dešavaju na tim prostorima obavijene su velom tajne i veoma je teško doći do podataka o tome, šta oni to tamo rade i kuda sve to ide.

Naravno da su meštani ustali protiv otvaranja rudnika litijuma u lozničkom kraju jer to njima lično nemože doneti ništa dobro.

Da bi situacija po njih bila gora, kompanija ne želi sa njima ni da razgovara i ako to čini, u tim razgovorima se ponaša veoma osiono i bez nekog realnog poštovanja.

Problem je još veći jer se u tom slučaju pojavila i korupcija koja sprečava dalji uvid u namere te kompanije i njene planove, što dalje implicira da oni zapravo, osim velikog profita i nemaju drugih namera.

Uvek smo bili na strani slabijih, jer smo i sami slabi u odnosu na one koji ne pokazuju milost nipremakome drugom, koji nemaju nikakvih osećanja, čije je srce zamrlo i gde je sve gola sila…“

Kako traje borba građana Gornjeg Jadra i Rađevine protiv otvaranja rudnika litijuma kompanije Rio Tinto, pogledajte u videu ispod:

(Vestinet.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here