Home ŽIVOT SVI SU SE RADOVALI KADA JE SAZNALA DA JE PO DRUGI PUT...

SVI SU SE RADOVALI KADA JE SAZNALA DA JE PO DRUGI PUT TRUDNA, A ONDA JOJ JE POZLILO- POGLEDAJTE ŠTA SU PRONAŠLI U NJOJ UMESTO BEBE..

625
0
SHARE

Svi su se radovali kada je saznala da je po drugi put trudna. Sve je bilo dobro, dok joj nije pozlilo.

Kada su lekari napravili prve ultrazvučne snimke, pronašli su joj nešto zbog čega je odmah zaplakala. Ultrazvuk je otkrio svašta, ali deteta nije bilo ..

Umesto toliko željene devojčice, jer već je imala sina, žena je otkrila kako je njena materica prepuna tumora. Reč je o molarnoj trudnoći i događa se u svega 2 odsto „začeća“.

Kod molarne trudnoće nakon oplodnje u materici umesto normalnog embriona nastaje patološka masa. U takvoj trudnoći ne postoji plod koji raste, nego samo nešto nalik nenormalnoj posteljici.

Molarna trudnoća nastaje kada se stanice od kojih se normalno sastoje horionskih resice (prstasti izdanci kojima je posteljica vezana za matericu) ne razviju normalno. Umesto toga, one tvore nakupine vodenih mehurića koji ne mogu osigurati rast normalnog embriona. Rizik molarne trudnoće veći je u žena starijih od 40 godina.

„Mojoj je supruzi stalno bilo loše za trajanja ove trudnoće, a sa prvim detetom to nije bilo tako. Prvi smo ultrazvuk napravili u jedanaestom nedelji i vesti nisu bile dobre „, napisao

ultrazvuk- trudnoca

je njen suprug koji je objavio tok molarne trudnoće na mreži kako bi podigao svest o ovom medicinskom stanju.

„Bebe na snimci nije bilo. Umesto toga, bile su tu samo nakupine, nalik na grejpfrut. Oni to zovu molarna trudnoća. Moja je žena morala ići na operaciju. Budući su molarne trudnoće prepletene krvnim sudovima, hirurg se morao pripremiti za potpunu histerektomiju „, napisao je.

Srećom, hirurg je bio vešt, pa nije morao ukloniti reproduktivne organe. Drugim rečima, njegova žena moći će, s nešto poteškoće, pokušati imati još jedno dete. Nakon svega, evo što je njen muž zaključio:

„Iako nismo proširili našu malu porodicu, zahvalan sam što imam predivnog sina i ženu koju volim najviše na svetu“, napisao je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here