Home ŽIVOT PENZIONER (88) ŠOKIRAO LEKARE, ZBOG ONOGA ŠTO SU NAŠLI U NJEMU EVAKUISANA...

PENZIONER (88) ŠOKIRAO LEKARE, ZBOG ONOGA ŠTO SU NAŠLI U NJEMU EVAKUISANA BOLNICA: Ovo nikada nisu VIDELI

1113
0
SHARE

Muškarac, 88, stigao je samo sa tim u hitnu pomoć bolnice Sainte-Musse u Tulonu, u Francuskoj, prošle subote uveče.

Bolnica je morala da bude evakuisana nakon što su lekari pronašli granatu visine 18 cm i dužine od 9 cm koja se zaglavila u čovekovom rektumu, izvestio je Najs-Matin.

Policijski izvor rekao je za jugoistočne regionalne novine da je čovek slučajno pronašao ‘kolekcionarski predmet’ sa upaljenom bazom u kući njegovog brata.

Pokušao je da uveri lekare da je granata greška, ali je uprava hotela pozvala na „delimičnu evakuaciju“, a radnike i pacijente su odveli u glavnu salu.

Tim za uklanjanje bombi, policija i vatrogasne službe su takođe pozvani na lice mesta, dok su novi pacijenti slati u obližnje bolnice od 21 do 23.30.

Samo dva odeljenja su normalno radila – ginekološko i porodilište. Čovek se kasnije našao kako leži u šatoru i podvrgnut operaciji da mu se izvadi čaura kroz stomak.

Pacijent je sada „dobrog zdravlja“ i najmanje šokiran, rekao je svedok za Nice-Matin, a rukovodstvo bolnice se zahvalilo osoblju u ponedeljak.

Jedan bolnički radnik je rekao: „Jabuka, mango, pa čak i konzerva pene za brijanje – navikli smo da nalazimo neobične predmete umetnute tamo gde ne bi trebalo da budu.

„Ali bomba? Nikad.’

Postoji prilično nekoliko razloga zašto bi neko zabio predmet (mada, možda ne ratnu bombu) u njihov proboj, kažu stručnjaci.

Ljudi su šokirali sve, od živih jegulja, staklenih flaša, tegle za instant kafu sa iglama u poklopcu, igračke Baz Lajtjer, betonske mešavine do patlidžana na leđima.

Zašto? Obično se svodi na sek*ualno zadovoljstvo. Rektum je pun osetljivih nerava koji mogu da stimulišu mušku prostatu, kao i delove vagi*e.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here