Home ŽIVOT NIKOLA PILIĆ: NJIH NERVIRA ŠTO JE NOVAK 350 NEDELJA BROJ 1 NA...

NIKOLA PILIĆ: NJIH NERVIRA ŠTO JE NOVAK 350 NEDELJA BROJ 1 NA SVETU- ŠTO JE PREŠAO NADALA I FEDERERA U SVIM SEGMENTIMA..

927
0
SHARE

Nekadašnji trener Novaka Đokovića u mlađim danima Nikola Pilić osvrnuo se na aktuelnu situaciju u kojoj se nalazi srpski teniser.

Hrvatski stručnjak bio je neprijatno iznenađen tretmanom svetskog reketa broj jedan.

– Ako ti direktor turnira i doktori u državi kažu da je u redu, ako 26 igrača traži isto što i on, onda je način na koji su ga tretirali vrlo nezgodan. Imam osjećaj da australijski

premijer koji ima vrlo nizak rejting, preko imena Đokovića želi, jer su izbori za tri meseca, neki politički poen. Da su mu rekli: ‘Ne možeš doći, nemoj dolaziti’, to je drugo. Ali tretman koji je on imao, stavili su ga u hotel gde su azilanti, devet sati ga držali s dva policajca – izjavio je Pilić.

Govorio je o tome kako se na Zapadu odnose prema Đokoviću.

– Koliko sam čuo, nekoliko igrača s istom vizom kao Novak su glatko ušli u Australiju, Novaka su zaustavili. Nije to prvi put da Novaka gledaju drugačije, govorim o onoj diskvalifikaciji na US openu. Da je to slučajno napravio Federer, sigurno ga ne bi

diskvalifikovali. Ja sam 50 godina u tenisu, znam šta se događa i znam šta zapadni mediji pišu o Nadalu i Federeru, a šta o Novaku. Njih nervira što je Novak 350 nedelja broj 1 na svetu, što je prešao Nadala i Federera u svim segmentima, a da ne kažem da je osvojio sve i da mu je skor i s Nadalom i s Federerom pozitivan. Neki su i ljubomorni na Novaka – zaključio je Pilić.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

(Vesti onlajn)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here