Home ŽIVOT NIKO NIJE IMUN NA CRNU MAGIJU, AKO VAM SE OVO DEŠAVA ONDA...

NIKO NIJE IMUN NA CRNU MAGIJU, AKO VAM SE OVO DEŠAVA ONDA STE POD UTICAJEM..

894
0
SHARE

Mnogi koji veruju u crnu magiju, kategorički tvrde da nijedna osoba na ovom svetu nije imuna na nju.

Kažu da postoje kontramere za zaštitu ili isterivanje crne magije koje morate primeniti. U suprotnom, život će vam se pretvoriti u košmar i pakao.

Prema tvrdnjama sa jednog bloga o crnoj magiji, ovo su znaci da ste, navodno, pod uticajem ovog fenomena.

Nagla promena ponašanja

Osoba koja je pod magijom odjednom se menja i preko noći postaje druga osoba i kao da je sav život i energija isisana i izvučena iz nje. Osoba više nije društvena ni vesela, već se povlači u sebe i sve manje vremena provodi u društvu porodice i prijatelja.

Zatvaranje u sebe (izolacija)

Gubitak poverenja u sve i svoju okolinu čini osobu pod crnom magijom nepoželjnom u društvu i zato se povlači u sebe, pada u depresiju, gleda u jednu tačku i odbija svaku vrstu pomoći.

Ovo su tek početni simptomi, ali tada na vreme treba reagovati i spasiti osobu od potpune izolacije.

Gubitak snage i energije

Osoba pod crnom magijom, nema snage za svakodnevne obaveze. Izostaje sa posla ili mu je radna aktivnost umanjena i nema koncetraciju. Ne može da uči i napreduje i to je primetno i očigledno.

Ma koliko se i trudila da pobedi to, ne može se odupreti i biće sve gore. Čak i najmanja fizička aktivnost će predstavljati problem.

Depresija

Depresija jeste uzrok mnogih stanja, raskida, bolesti, melanholije i letargičnosti, ali neka vas to ne zavara. Sve te depresije su takoreći prolazne i izlečive, dok depresija uzrokovana magijom je trajna i ne prolazi.

Osoba pod crnom magijom je povučena u sebe, bezvoljna, gleda u jednu tačku i situacija se ne popravlja.

Zdravstveni problemi

Crna magija je nemilosrdna kada uđe u čovekov organizam i duh i često je napravljena za bolest. Iznenadna bolest ili pogoršanje zdravstvenog stanja kod čoveka.

Da vaši neprijatelji žele da vas vide kao nesrećnu i bolesnu osobu, a ne kao uspešnu i vedru. Nažalost je tako i morate se zaštiti od takvih ljudi i vradžbina koje žele da vam naprave da bi vam uništili život, zdravlje i porodicu.

Odbijanje pomoći i priznanja da ima problem

Osobe koje su pod crnom magijom često odbijaju svaku vrstu pomoći i poriču da su pod magijom. Oni ne veruju u magiju i da je to njima urađeno i tada nastaje problem jer magija jača i napreduje, a oni to nisu svesni.

Tako uvek savetujem da se ritual ako zelite nekome da pomognete radi bez njihovog znanja jer nije nista opasno ni komplikovano po vas i po njih.

Pogoršanje ljubavnog zivota

Magija nije milostiva prema bilo kojoj oblasti koja čini život nekoga, pa ni ljubav. Zbog crne magije dolazi do svađa, nerazumevanja, raskida i prekida brakova. Ljubavni život je veoma osetljiv i vrlo često se pravi crna magija za ljubav da bi rastavila neke osobe.

Novčani problemi

Crna magija ugrožava i materijalno i finansijsko stanje čoveka i čini da novac jednostavno odlazi od nje i da se sve više zadužuje i da ne može izaći iz tog začaranog kruga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here