Home ŽIVOT MESAR NIJE MOGAO VIŠE DA KRIJE ISTINU I OTVORIO DUŠU: NIKAD NE...

MESAR NIJE MOGAO VIŠE DA KRIJE ISTINU I OTVORIO DUŠU: NIKAD NE KUPUJTE MLEVENO MESO IZ TRGOVAČKIH LANACA- STARO MESO POMOĆU TRIKA PRETVARAJU U SVEŽE!

571
0
SHARE

„So i hladna voda izvlače smrad, šećer vraća boju, a vinobran vraća svežinu. Pazite kaj jedete … „, napisao je navodni mesar.

Društvenim mrežama proširio se tekst o mlevenom mesu u trgovačkim lancima. Tekst je navodno napisao mesar koji ima jedanaestogodišnje iskustvo.

Ako je za verovati ovom navodnom mesaru, ono što nikada ne biste trebali kupiti u velikim trgovinama, odnosno trgovačkim lancima je – mleveno meso.

„Faširano meso – OPREZ !!! Ja sam mesar 11 god, i sa sigurnošću mogu reć da meso koje jedemo iz trgovačkih centara je ravno lešu neke životinje koja se danima stoji na putu.

Znao sam napravit tako lepo mleveno meso od mesa starog mesec dana, a sve zaslužujući hladnoj vodi, soli, šećeru i vinobranu …

Zato ljudi ako vam je meso jako sitno isfaširano, ako je sa spoljne strane rumeno, a unutra lagano tamno i ako vam počne ići pena kad ga dinstate verujte mi da je meso tretirano na način koji sam vam rekao.

Sol i hladna voda izvlače smrad, šećer vraća boju, a vinobran vraća svežinu. Pazite kaj jedete … „, napisao je navodni mesar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here