Home ŽIVOT Dr NESTOROVIĆ ŠOKIRAO JAVNOST: VIMBLDON JE BIO NAMEŠTEN, SVE SE „ŠTELOVALO“ ZA...

Dr NESTOROVIĆ ŠOKIRAO JAVNOST: VIMBLDON JE BIO NAMEŠTEN, SVE SE „ŠTELOVALO“ ZA FEDERERA?! (VIDEO)

984
0
SHARE

„Srpski teniser Novak Đoković je najbolji naš ambasador i ne dozvoljavam da ga napadaju“, kaže pulmolog Branimir Nestorović. Poznati doktor smatra da stranci zavide Novaku na njegovom uspehu i da ga zbog toga stalnu napadaju.

Pulmolog Branimir Nestorović u intervjuu za Tvin i Informer.rs istakao je da je Đoković naš najbolji ambasador.

– Ne dozvoljavam da neko kaže nešto protiv Novaka. On je mnogo učinio za našu zemlju. Ja znam njegovu karijeru u prste i zato mogu da kažem da je on sve sam uradio, imao je samo pomoć svoje porodice.

S druge strane, Novak je Srbiji vratio neuporedivo, ne samo finansijki već i ugledom. On je uzoran sportista, koji se uvek trudi da pomogne.

Pomogao je tokom ove situacije sa koronavirusom, a i znam da je Novak nabavio sanitetska vozila na Kosovu – kaže Nestorović.

Doktor Nestorović smatra da je Novak Đoković mnogo bolji čovek od Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

On nam je ispričao jedan nepoznat detalj sa Vimbldona 2019. godine.

– Vi kad gledate one sa kojima on igra, to je sve industrija. On je anomalija u tenisu. Da li ste videli nekad Rodžera da maše zastavom na kraju meča? Možda Nadal, ali kad je reprezentacija u pitanju.

Oni su više solisti. Ja razumem zašto ga stranci napadaju, ali ne zašto naši. Ja znam i da je na Vimbldonu 2019. godine bilo sve namešteno da Rodžer Federer osvoji taj turnir, da pobedom završi karijeru.

I protivnici su mu bili namešteni. Ako se sećate došla je cela kraljevska porodica tad, ali je Novak to pokvario – poručuje Nestorović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here