Home ŽIVOT BIVŠA PEKARKA NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI: NARODE, EVO ŠTA USTVARI JEDETE!

BIVŠA PEKARKA NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI: NARODE, EVO ŠTA USTVARI JEDETE!

988
0
SHARE

Radio je u još nekim restoranima, od kojih je jedan bio sa tradicijom od 30-ak godina. Savetovao me je od srca da nikada ne jedem tamo, jer se namirnice čuvaju na neadekvatan način (stoji oljušten krompir u vodi u frižideru po 2 dana, domaćice znaju kako to onda može da izgleda, ništa ne sme da se baci da se gazda ne baci u trošak), služe suhomesnate proizvode sa isteklim rokom itd.

Dakle, mislim da sam bila dovoljno slikovita. Nisam radila u kuhinji studentske menze niti poznajem nekoga ko jeste, ali taj moj bivši je bio kratko na zameni u kuhinji „Dečja radost“ (predškolske ustanove) i tamo je stvarno sve po p.s.-u.

E sad, kada vi odete u restoran i kuvar spremi jelo za vas dvoje- troje, naravno da će zakamuflirati sve, spakovati u porcelanski tanjir i uzeti vam 40 evra (30, 20 – koliko već, nisam dugo jela u restoranu).

Pomislite za koliko studenata se kuva u menzi, pa sledeći put kada naiđete na jabuku koja je prezrela ili trula IZNUTRA, razmislite da li je racionalno očekivati da se to ne dešava.

Takođe setite se priče o sendviču i bubašvabe kad vam dođe da uđete u pekaru. Uštedećete pare i popraviti liniju. “

(24sata.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here