Home ŽIVOT 4 ZNAKA DA OVO NIJE VAŠ PRVI ŽIVOT NA ZEMLJI

4 ZNAKA DA OVO NIJE VAŠ PRVI ŽIVOT NA ZEMLJI

819
0
SHARE

Uvek ste se osećali van prostora. Još uvek se navikavate na to da budete čovek, a možda se nikada nećete ni navići.

Reinkarnacija je spiritualno verovanje da duše napuštaju telo nakon smrti fizičkog tela i da ulaze u novo fizičko telo nakon što provedu kratko vreme u spiritualnom svetu.

Neki se vrate kako bi ublažili karmu, neki se vrate da bi dalje razvili svoje duše, a neki se vrate radi službe i pomaganja drugima. Postoji gomila naučnih dokaza za reinkarnaciju, a neke od njih smo naveli u ovom članku.

Kako da saznate da li ste već živeli u prošlosti? Postoje različiti načini da saznate da li ste već živeli na Zemlji ranije. Možete posetiti hipnoterapeuta i vratiti se na kratko u prethodni život, možete meditirati i osetiti prethodni život intuitivno, ili možete da obratite pažnju na neke svoje karakteristike koje mogu ukazati na to da li ste već ranije živeli.

Moguće je i da ste živeli ranije, a da ne posedujete nikakve konkretne karakteristike. Pred vama su 4 znaka da ovo nije vaš prvi put na Zemlji:

1) Dobro čitate ljude

Još od malena ste bili sposobni da dobro čitate ljude. Samo iz posmatranja nekoga kako komunicira par minuta, u mogućnosti ste da identifikujete karakteristike koje osoba poseduje i način života koji živi. Imate osećaj kao da posedujete program koji vam izbacuje informacije o drugim dušama.

To je zato što ste ranije videli arhetip te osobe u prethodnom životu i upoznati ste sa generalnim ponašanjem i psihologijom tog arhetipa. Komunicirali ste sa hiljadama ljudi kroz svoju istoriju duša, tako da ne postoji arhetip sa kojim se niste susreli.

To ne znači da osuđujete, to samo znači da dobro opažate. Verovatno na žurci ili nekom društvenom okupljanju sedite u ćošku i posmatrate komunikaciju i promene energije koje se dešavaju oko vas. Čak vam i više odgovara da posmatrate sa strane nego da učestvujete u razgovoru.

Sposobnost da čitate ljude vam takođe omogućava da prokljuvite kada vas neko laže. Vi primećujete to u njihovim očima, osetite promenu u energetskom polju ili u načinu na koji izgovaraju reči. Iskusili ste to ranije, tako da niste društveno naivni. Uvek je bilo teško kontrolisati vas zato što možete da uočite prave namere i želje drugih ljudi. Jednostavno ste dobri u intuitivnom osećanju ljudi.

2) Uživate u izolaciji

Volite da provodite vreme sami, ali ne zato što volite da budete usamljeni, već zato što volite da budete sami. Zadovoljni ste sami sobom. Radije biste bili sami u luci celu noć pod zvezdama nego na nekoj žurci i radije biste bili sami u šumi nego u tržnom centru. To nije zato što ste pustinjak, već zatp što vam nije potrebno društvo kako biste potvrdili svest o sebi. Pravu vrednost vidite u odnosu sa sobom i svojom spiritualnošću, a ne u odobravanju i društvenoj prihvaćenosti.

Kada se prvi put nađete u ovom svetu, vi težite da naučite kako igrati igru i obezbediti sebi lagodan život. Kada ste bili na ovom svetu već nekoliko puta, već znate da je u pitanju igra, pa se ni ne trudite da je igrate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here